Έκθεση Beauty στο Mec Παιανίας

Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν την έκθεση πλέον που καθιερώνεται κάθε χρόνο και αφορά περιποίηση άκρων, κομμωτική και αισθητική. Αξιοθήκαμε να την επισκεφθούμε αν και ομολογώ πως οι παλιές δόξες της έχουν περάσει. Αλλά ακόμη κρατιέται.

Γνωρίσαμε νέα προϊόντα που πραγματικά μου άρεσαν πάρα πολύ και σίγουρα θα τα δοκιμάσουμε! Αλλά θα σας δείξω τι πήρα...


Αυτό είναι το σύνολο των πραγμάτων... αχ και να μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα! Βερνίκια νυχιών, αποτριχωτικές ταινίες προσώπου, λαδάκι παρονύχιων και ξυλάκια!
Σταθήκαμε στο περίπτερο της εταιρείας Simoun όπου προμηθεύτηκα τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου. Έχω θέμα καθότι όποτε κάνω αποτρίχωση στο πρόσωπο γεμίζω κοκκινίλες. Τις δοκίμασα ήδη και έχω να πω τα καλύτερα! Καμία κοκκινίλα ούτε στο παραμικρό... Άμεσα αφαιρέθηκαν οι τρίχες χωρίς επανάληψη. Επιπλέον τα μαντηλάκια αφαιρούν τα υπολλείματα και αφήνουν το δέρμα απαλό... μυρίζουν και υπέροχα!


Μερικά βερνίκια νυχιών τα οποία βρήκαμε σε προσφορά! Δεν θα μπορούσαμε να το προσπεράσουμε έτσι απλά... Ειδικά το πράσινο χρώμα το ερωτεύτηκα!

Πρώτη φορά προμηθεύτηκα βερνίκι για διαρκεια 7 ημερών -λέει-. Θα δούμε...τα έχω βάψει ήδη με το χρώμα που βλέπετε στα αριστερά...Πάντως σαν χρώματα είναι φανταστικά! Επίσης στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα! Η ρευστότητα όπως την θέλω!

 Δεν θα μπορούσα να μην σταματήσω για ώρα, στο αγαπημένο μου περίπτερο της China Glaze! Οκ.. εκεί απλά δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις! Περιορίστηκα πάααααρα πολύ... Πήρα αυτό το λαδάκι για τα παρονύχια το οποίο μυρίζει φρούτα! Θεϊκό άρωμα!

Και αυτό το βερνίκι νυχιών που πολύ λυπάμαι αλλά η φωτογραφία το αδικεί! Με την γνωστή ποιότητα της εταιρείας σε εφαρμογή και διάρκεια!

Εύχομαι την επόμενη φορά, να πάω με άδεια βαλίτσα και να φύγω με γεμάτη!



2 σχόλια:

  1. Όμορφα προιοντα... καλοφόρετα :D και σουε υχομαι την επόμενη φορα οχι απλα να γυρίσεις με βαλίτσα πίσω...με φορτηγό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.