Μπισκοτάκια αγαπημένα από την Λένα!
1 βούτυρο πλάκα λιωμένο
1 ζαχαρούχο
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βανίλια
ξύσμα από πορτοκάλι
σταγόνες κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο αφού το λιώσουμε με το ζαχαρούχο, το ξύσμα και τη βανίλια.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά και τέλος τη κουβερτούρα, ζυμώνοντας με τα χέρια πλέον.
Αφού το μείγμα δεν κολλάει στα χέρια, κάνουμε σχέδια με κουπ-ατ, βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10' μόνο.
Μην αφήσετε να πάρουν χρώμα, θα γίνουν πέτρες.
Όταν τα βγάλετε ας είναι μαλακά.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Your comments make me smile :-)