Δες κάποιες κακές συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις για να έχεις τέλειο δέρμα:

 Αν δεν ξεβάφεστε σωστά, μπορεί να σας δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα άμεσα ή μακροχρόνια, εφόσον κάτι τέτοιο γίνεται συστηματικά.

Kαταρχήν, μπορεί να υπάρξουν ερεθισμοί στο δέρμα ή, ακόμη χειρότερα, στα μάτια, ενώ το δέρμα σας μπορεί να φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο μετά τον ύπνο!!



Μην βάζετε την κρέμα προσώπου κάτω από τα μάτια σας.
Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο ευαίσθητη από το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου. H περιεκτικότητα λοιπόν σε δραστικά συστατικά στις κρέμες ματιών είναι διαφορετική σε σχέση με τις κρέμες προσώπου (ακόμη και αν είναι της ίδιας σειράς).


 Αν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, το να το πλένετε συνεχώς ή να χρησιμοποιείτε στυπτικά προϊόντα φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα! Συνδυάστε και τις μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης - καθαρισμός και τροφή είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Οι δερματολόγοι λένε ότι εφόσον απουσιάζει τελείως το σμήγμα από την επιδερμίδα, οι σμηγματογόνοι αδένες «λαμβάνουν μήνυμα» να παραγάγουν περισσότερο, για να καλύψουν την απώλεια.

Αν αντιμετωπίζετε την ξηρότητα του προσώπου σας με συνεχή χρήση ενυδατικής, επίσης το αποδυναμώνετε.
Τα πολλά στρώματα ενυδατικής κρέμας έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη κατακράτηση νερού στην επιδερμίδα, με διόγκωση των κερατινοκυττάρων της, τα οποία σπάνε και απελευθερώνουν νερό, που στη συνέχεια εύκολα εξατμίζεται. Tο αποτέλεσμα είναι και πάλι ξηρό δέρμα!
Serum και φυσικά το ελιξίριο ομορφιάς Riche η λύση μαζί με μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης

 Kαλό θα ήταν να καταναλώνετε τις κρέμες και τα αντηλιακά μέσα σε 6 μήνες το πολύ από τη στιγμή που θα ανοιχθούν.
Όταν ανοίγετε μία συσκευασία, ο αέρας, το φως και πολύ περισσότερο τα μικρόβια που έχουν τα χέρια μας (και μεταφέρονται στις κρέμες κάθε φορά που τις χρησιμοποιούμε) αλλοιώνουν τη σύσταση του καλλυντικού.

Η γνώση πάντα είναι το ισχυρότερο όπλο!!

Θα χαρούμε να μας συμπληρώσεις και εσύ με συνήθειες που έκανες και έμαθες στην πορεία ότι είναι λάθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.