Οι σχολικές μας τσάντες!

Η οργάνωση που μας κατέχει υπερτερεί και αφήσαμε για λίγο τα post που μας θυμίζουν Καλοκαίρι. Αναζητήσαμε τις καλύτερες σχολικές τσάντες για φέτος αφού πήραμε την πρώτη κρυάδα πέρισι. Είχαμε διαλέξει τσάντες με ροδάκια (για τάξεις νηπίου και Α Δημοτικού) κάτι που τελικά δεν μας πολύ βόλεψε γιατί:

- μπαίνουν δύσκολα στο πλυντήριο
- σέρνονται κάτω και γίνονται χάλια
- χαλάνε εύκολα
- δεν βολεύουν στα σκαλιά ούτως ή άλλως
- η πλάτη δεν είναι και τόσο άνετη

Του τέστιν καθόλου πρακτικές!



Άρα φέτος κοιτάμε για κάτι τελείως διαφορετικό! Με μία έρευνα που κάναμε, μας σύστεισαν τις JanSport! Σε πρώτη ματιά θα δείτε στο επίσημο site τους ότι δεν τις προωθούν τόσο για σχολικές, αλλά για τσάντες εξωτερικών δραστηριοτήτων και για ταξίδια!

Όμως, σαφώς χρησιμοποιούνται ευρέως από τους μαθητές και ναι έγιναν γνωστές από την γνωστή σε όλους μας σειρά Beverly Hills!! Την παρακολουθούσα κι εγώ και ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές!!

Μπορεί να είναι λίγο παραπάνω ακριβές από ότι ίσως να υπολογίζατε, αλλά σύμφωνά με το μόνο "ότι πληρώνεις πέρνεις" αξίζουν και το τελευταίο ευρώ! Και μόνο που έχουν 30 χρόνια εγγύηση, που σημαίνει ότι ό,τι κι αν πάθουν την επιστρέφεις, λέει πολλά!
Μια μαμά, συγκεκριμένα η Ρούλα Φ. η αρθρογράφος και συνεργάτης μας, μας είπε ότι την πλένει κάθε εβδομάδα και δεν έχει πάθει τίποτα ...τα τελευταία 6 χρόνια και πάνε για 7 με την ίδια Jansport τσάντα, ε ναι λέει πολλά!

Επιπλέον έχει τα υπέρ για μία σχολική τσάντα, πέρα των προηγούμενων προδιαγραφών που δεν θέλουμε να έχει μια τσάντα:

- ανατομική πλάτη
- απίστευτοι χώροι για πολλά μα πάρα πολλά
- πρακτικός σχεδιασμός
- ΕΓΓΥΣΗ 30 ΕΤΩΝ

Εμείς έχουμε διαλέξει ήδη τις δικές μας:



Το Kalli's Blog λοιπόν σας προτείνει σχολικές τσάντες Jansport! Θα τις βρείτε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία!

Άντε και καλή σχολική χρονιά!!!!

Επισκεφθείτε και το επίσημο site τους εκ Αμέρικα : Jansport


update 11/9/2016: Φυσικά και φέτος τις ίδιες τσάντες, οι οποίες είναι σαν καινούριες! Επιπλέον, είχαν περάσει και ταλαιπωρία κατά το Καλοκαίρι σε θάλασσες και ακτές!

 

2 σχόλια:

  1. Μακράν οι καλύτερες τσάντες!!!!!!όπως είπες Κάλλη μου,την αγόρασα πριν 6 χρόνια και φέτος πάμε για 7η χρονιά...εκτός από το σχολείο μας συνοδεύει παντού-σε εκδρομές,καλοκαιρινές διακοπές-και κάθε εβδομάδα στο πλυντήριο....και εξακολουθεί να φαίνεται καινούρια!!!!! πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.