Γνώρισε το Αδέσποτό σου by Straycare.gr


Κυριακή, 23 Οκτωβρίου · Σημειώστε τη μέρα γιατί ίσως εκείνη την Κυριακή να ερωτευτείτε παράφορα κάποιο αγαπημένο μας αδέσποτο. 

Στο "Dogs Furry Tail" θα βρίσκονται πολλοί από τους εθελοντές του σωματείου μας, Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, για να γνωριστείτε και να σας ενημερώσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. 
Φυσικά όμως, την παράσταση θα κλέψουν για ακόμη μία φορά οι τετράποδοι φίλοι μας που θα βρίσκονται εκεί για να γνωριστείτε και να σας τρελάνουν στα φιλιά και στα χουρχουρητά! 

Η Ρόζα, η Νοέλ, ο Μπάστερ, ο Φοίνιξ, ο Κάιλο, ο Μπάτμαν αλλά και η ανάπηρούλα μας Χόουπ είναι μερικοί από τους GUEST STARS ♥
Επίσης, στο χώρο θα βρίσκεται η Παρασκευή Κυριακουλάκη για να δώσει πολύτιμες συμβουλές εκπαίδευσης και καλλωπισμού. Επιπλέον, θα υπάρχουν λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους φίλους και προϊόντα της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είδη pet shop και άλλα, για να προμηθευτείτε.


Ημέρα: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
Ώρα: 11:00 - 18:00
Χώρος: Dogs Furry Tail - Βεΐκου 99, Κουκάκι / Αθήνα ( πλησίον μετρό: Συγγρού - Φιξ )


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
~Facebook: Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
~Email: infostraycare@gmail.com
~6971699407 Ιωάννα


*Οποιαδήποτε δωρεά θέλετε να κάνετε σε φάρμακα, τροφές και διάφορα είδη για τα περιστατικά μας μπορείτε να τα παραδώσετε εκείνη την μέρα.





____________________________________________

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σωματείο.
Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα με αριθμό διαταγής 12/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.