Μια εναλλακτική συνταγή για μπέργκερ με λιγότερες θερμίδες, της Πένυς Δαμτζή, διαιτολόγος διατροφολόγος.
-
Υλικά για μια μερίδα - 1 ψωμάκι για χάμπουργκερ 1κ.σ τόνο σε λάδι 1 φύλλο μαρούλι 1 ροδέλα κρεμμύδι 1 φέτα ντομάτα
- Για τη σος
- 2κγ ελαιόλαδο 1κ.γ ξίδι 1κ.γ μπαλσάμικο λίγο πιπέρι
- Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά για τη σος και την προσθέτετε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο ψωμάκι. Μη ρίξετε αλάτι ούτε στα λαχανικά ούτε στη σος, γιατί ο τόνος είναι αρκετά αλμυρός. Η σος μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για 3 μέρες.
- Καλή σας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Your comments make me smile :-)