Παξιμαδάκια σκόρδου
Ως γνήσιοι Έλληνες λατρεύουμε το ψωμί και δεν λείπει σχεδόν ποτέ,από το καθημερινό μας τραπέζι. Πολλές φορές όμως,μας περισσεύει αρκετό και είναι κρίμα να το πετάξουμε(ιδίως στις μέρες μας).Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε με το μπαγιάτικο ψωμάκι.Να το ψήσουμε στο φούρνο και να το τρίψουμε ,ώστε να το έχουμε για τα μπιφτέκια μας,αντί για φρυγανιά,ή να το κάνουμε αυγοφέτες για το πρωϊνό μας .
Αυτό όμως που εμάς μας ξετρελαίνει...είναι τα σκορδοπαξιμαδάκια!!!
Κόβουμε το ψωμάκι σε φετούλες
Το αλείφουμε με ελαιόλαδο
Πασπαλίζουμε με αλάτι,ρίγανη και τριμμένο σκόρδο
(αν θέλουμε βάζουμε και σουσαμάκι)
Ψήνουμε στο φούρνο για 10'-15'
Και ....καταναλώνουμε μανιωδώς( με τυράκι,με ντοματίνια,με ελιές...με την μπύρα ή το κρασάκι μας)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Your comments make me smile :-)