Ρυζόγαλο ...για λιγουρίτσες!
Για αυτή τη συνταγή ευχαριστούμε πολύ την φίλη μας Λένα από Βόλο!!
Βάζω σε μια κατσαρολα μετρια 2 -3 δακτυλακια νερο,
στη μυτη απο ενα κουταλακι αλατι και
μισο φλυτζανακι του καφε ρυζι καρολινα.
Το βραζω μεχρι να ρουφηξει και το νερο.
Σε ενα μερος αδειαζω 1 ζαχαρουχο και το αραιωνω με το αναλογο νερο που αναγραφει επανω.
Σε ενα ποτηρι νερου βαζω ΝΟΥΝΟΥ KID ή οποιο αλλο εβαπορε παιδικο εχετε. Και το λεω αυτο γιατι απο τη στιγμη που θα το φανε και τα παιδακια μας εχει τα συστατικα του, αλλα επισης να μου το θυμηθείτε, εχει ααααλλη γευση το ρυζογαλο.
Εκει λοιπον σε αυτο το γαλα kid ανακατευω ενα φακελακι ανθος αραβοσιτου βανιλια κι οταν βρασει το ρυζι μου προσθετω, το ζαχαρουχο αραιωμενο, περιμενω να ζεσταθει και στη συνεχεια ριχνω το γαλα με το ανθος αραβοσιτου.
Ανακατευω ωσπου να γινει απλα μια κρεμα οχι πολυ πηχτη.
THATS ALL!!!!!!!!! Βαζω κατευθειαν σε μπολ και κρυωνουν σε θερμοκρασια δωματιου.
πρέπει οπωσδήποτε να βάλω ζαχαρούχο;;; πφφφφ.. τα έχω όλα, εκτός από αυτό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ! Αχ! Θα με βάλεις να τρέχω σούπερ μάρκετ!
Αγαπητή μου χωρίς ζαχαρούχο ρυζόγαλο δεν γίνεται!! Τρέχα super market!! χαχαχα
Διαγραφή