Χριστούγεννα...ας γίνουμε και πάλι παιδιά!!!

Χριστούγεννα

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου... 



Και σε ποιον δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα; 
Εγώ προσωπικά λατρεύω τα Χριστούγεννα...Θα μπορούσα κάλλιστα να έχω το σπίτι στολισμένο όλο τον χρόνο!!!!
Τρελαίνομαι να βλέπω γύρω μου γιρλάντες και λαμπιόνια,χρυσόσκονες και αγγελάκια.

Είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου,για να χαρούμε το σπίτι μας,την οικογένειά μας,τους φίλους μας.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζει στολισμένο και φωτισμένο στο σαλόνι.Παντού φωτάκια,στολίδια,δώρα.


Τα κεριά και το τζάκι(για τους πιο τυχερούς) χαρίζουν μια ζεστή ατμόσφαιρα ,ιδανική για να μαζευτούμε όλοι τριγύρω να παίξουμε,να γελάσουμε ,να χαλαρώσουμε. 


Τα γλυκίσματα των ημερών δε,ανεπανάληπτα! Μελομακάρονα,κουραμπιέδες,δίπλες,σοκολατάκια....απαπα υπογλυκαιμία με έπιασε μόνο που τα σκέφτηκα χαχαχαχα

Ευκαιρία λοιπόν,να βγάλουμε για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματα από το κεφαλάκι μας(μην φοβάστε,δεν φεύγουν και μετά τις γιορτές εδώ θα είναι και θα μας περιμένουν).
Ευκαιρία να βγούμε ,να διασκεδάσουμε,να δούμε φίλους και συγγενείς,να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας που θα μας χαλαρώσουν.
Πολλές φορές αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια...
Τότε που το πνεύμα των Χριστουγέννων τρύπωνε στο μυαλό μου και δεν έλεγε να ξεκολλήσει, που κοιτούσα με αγωνία τον ουρανό για να δω το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη,που ανυπομονούσα να ανοίξω τα δώρα μου.



Γιατί αφήνουμε να χαθεί αυτή η μαγεία;;;Γιατί;;;Κρίμα δεν είναι;;;

Φέτος λοιπόν,αφήστε αυτή την μαγεία να σας τυλίξει.
Χαρείτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα...στολίστε όλοι μαζί το δέντρο,κάντε κατασκευές,γλυκά...πείτε τα κάλαντα...δείτε μαζί μια ταινία...παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι...πηγαίνετε μια βόλτα στα μαγαζιά και γιατί όχι στο λούνα παρκ...γελάστε με την ψυχή σας...βγάλτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας!!!

Ζήστε την κάθε στιγμή με την καρδιά σας!
Χαρίστε απλόχερα όχι μόνο δώρα,αλλά χαρά-αγάπη-καλοσύνη και ενδιαφέρον στους γύρω σας,αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό!
Κάντε μια καλή πράξη,κάντε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και να είστε σίγουροι ,πως αυτό που θα εισπράξετε δεν μετριέται με όλα τα πλούτη του κόσμου!!!!!

Καλές γιορτές





2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου!!! Λατρεύω τα Χριστούγεννα και θέλω να ζω κάθε τη κάθε μέρα!! Και παρόλο που το μόνο που ακούμε είναι δυσάρεστα γεγονότα τόσο πιο πολύ σκέφτομαι πως πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Ελεάνα! Σκεφτόμαστε μόνο θετικά και προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε αγάπη και χαρά στους γύρω μας,ελπίζοντας πάντα για τα καλύτερα!! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.