Παγωμένη μερέντα
Τι γίνεται όταν έχει τελειώσει το παγωτό και ψάχνεις να κάνεις κάτι γρήγορο, νόστιμο και με λίγα υλικά;;
Γάλα και μερέντα έχουμε πάντα στο σπίτι μας. Έτυχε να έχουμε και κρέμα γάλακτος. Και απλά έτσι ξεκαθάρισαν όλα...
330ml κρέμα γάλακτος (ή γάλα κατά προτίμηση εβαπορέ αραιωμένο)
3 κουταλιές της σούπας μερέντα
Αυτά τα δύο τα ανακατεύουμε πολύ καλά μαζί να ομογενοποιηθούν και γεμίζουμε θήκες παγωτού. Μπορείτε να βρείτε στο IKEA ή και στο super market.
Αν δεν έχετε τέτοιες θηκούλες, μπορείτε να γεμίσετε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης και να βάλετε μέσα ξυλάκι παγωτού.
Αφήνετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και είναι έτοιμη η παγωμένη μερέντα!
Σημειώστε πως για αυτή την ποσότητα, βγάλαμε 4 τέτοιες θηκούλες. Να λέτε πάλι καλά που πρόλαβα και έβγαλα φωτογραφία το ένα τελευταίο που είχε μείνει!! (κάτι τέτοιες στιγμές μου θυμίζουν την γνωστή πλέον στους bloggers διαφήμιση με την γιαγιά "είναι για το blog"!!)
Την επόμενη φορά ...διπλάσια ποσότητα!!
Εξαιρετική η ιδέα αυτή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα φανταστώ ότι αν κάνουμε μεγάλη ποσότητα έχουμε γεμάτο μπολ στη κατάψυξη;;;;!!!!!
Ουάου!!!
Μεγάλη ποσότητα με αυτήν την συνταγή δεν έχω δοκιμάσει...μου έχει περάσει από το μυαλό όμως!!!! Η επόμενη απόπειρα θα είναι αυτή ;)
ΔιαγραφήΧθες έβλεπα την δημοσίευση της σελίδας της Merenda στο Facebook για το παγωτό και αναρωτιόμουν αν θα βγει ωραίο! Πρέπει να ήταν πολύ νόστιμα! Θα το δοκιμάσω κι εγώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ♥
Αγγελική να τα κάνεις! Είναι πολύ νόστιμα! Εγγύηση!
ΔιαγραφήΚαλή ιδέα αυτή! Δεν τη είχα σκεφτεί ποτέ...γάλα και μερέντα και έχουμε στα γρήγορα παγωτάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛοιπόν, ξέρεις τι σκέφτηκα ε; Γάλα και μερέντα, ζεστό ρόφημα για τον Χειμώνα! Το ίδιο πράγματα για το Καλοκαίρι και τον Χειμώνα!
Διαγραφή