www.neagi.gr, Κοινωνικός Συνεταιρισμός


Στην προσπάθεια να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη υπόθεση, έρχεται να προστεθεί το www.neagi.gr, Κοινωνικός Συνεταιρισμός, με ολόφρεσκα, ελληνικά προϊόντα! Ουσιαστικά μια προσπάθεια κοινωνικού συνεταιρισμού Ελλήνων παραγωγών κατευθείαν στην πόρτα μας!



Στο www.neagi.gr θα βρείτε προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, λάδι, αυγά, ζυμαρικά, όσπρια, μπαχαρικά, κρασιά, όλα αυτά τα προϊόντα που συνήθως θα βρούμε σε ένα μανάβικο, κατηγοροποιημένα και αναλυτικά, με πληροφορίες όπως η καταλληλότερη εποχή κατανάλωσης του εκάστοτε προϊόντος, την θρεπτική του αξία, την ιστορία του, αλλά και την τοποθεσία παραγωγής του!



Στο site www.neagi.gr ξεκινάτε δημιουργώντας τον λογαριασμό σας. Κατ' όπιν επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να προσθέσετε στο καλάθι σας και συνεχίζετε για την αποστολή και τον τρόπο πληρωμής. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για να δώσετε την παραγγελία σας. Είναι τόσο απλό!
Τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας με βάση το πρόγραμμα παραδόσεων στην Αττική.


Όσες φορές έχω παραλάβει προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσεγμένα στην παράδοση. Ενώ η εξυπηρέτηση είναι το λιγότερο άψογη! Τα προϊόντα, οι προσφορές και οι υπηρεσίες συνεχώς ανανεώνονται.

Γιατί να επιλέξω αυτόν τον τρόπο αγορών;
Ο κυριότερος λόγος ίσως για εμένα είναι λόγο πρακτικότητας. Στο σπίτι με τα παιδιά είναι μερικές φορές δύσκολη η μετακίνηση για ψώνια, πόσο μάλλον όταν πρέπει να κουβαλήσεις μαναβική!
Επίσης, είναι μεγάλη εξυπηρέτηση και για τους ηλικιωμένους, που ενδεχομένως είναι μόνοι τους και που μετακινούνται πιο δύσκολα!
Άλλος ένας λόγος είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής, που πάντα είναι σταθερή αξία στο www.neagi.gr!


Στο site θα βρείτε ιδέες για συνταγές από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο! Επιπλέον, μπορείτε να καταχωρίσετε και την δική σας αγαπημένη συνταγή και να την προτείνετε και στους υπόλοιπους αναγνώστες!


Μου αρέσουν τόσο πολύ τα χρώματα των φρέσκων λαχανικών και φρούτων! Ήδη σκέφτομαι μερικές συνταγές για να κάνω! Αλλά να σας πω κάτι; 
Όταν καταναλώνετε τα φρούτα και τα λαχανικά ωμά, είναι ό,τι καλύτερο! 

Ήδη απολαύσαμε μια γενναιόδωρη φρουτοσαλάτα με τα παιδιά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.