Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της...

Κάθε χρόνο λέμε άντε να τελειώνει κι αυτή η χρονιά και κάθε φορά μας αφήνει με μία γλυκόπικρη αίσθηση.

Γιατί, από την μία θέλουμε να ξεκουραστούμε, κουραστήκαμε πολύ κι εγώ και τα παιδιά φέτος. Πραγματικά θέλουμε ένα διάλειμμα από όλα, από τα ξυπνητήρια, από τις ατελείωτες διαδρομές, από τα άγχη. Φέτος ένα παραπάνω ο μικρός, που αντιμετωπίζει την απόσπαση προσοχής με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Πέρα από όλα αυτά, ήταν μια πολύ δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά. Συνεργαστήκαμε με εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς και νιώθω τόσο ευγνώμον για αυτό!

Γιατί, αντιλαμβάνομαι κάθε χρόνο και περισσότερο πως τα παιδιά μεγαλώνουν και τελευταία μεγαλώνουν ακόμη πιο πολύ με περισσότερες διαφορές από τον προηγούμενο χρόνο, και να που η μεγάλη θα πάει ΣΤ' (εφηβεία!!) και ο μικρός Ε' (αυτήν την τάξη θα την ξανά περάσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!)! Τα παιδιά θα χαθούν με τους περισσότερους φίλους τους, μα μόνο για 3 μήνες.
Μα πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα;

Περιττό να σας πω πως ήδη έχει γίνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα σε χαρτιά, βιβλία, τετράδια! Έχουν πεταχτεί ήδη δύο τσάντες μεγάλες προς ανακύκλωση!

Και τώρα το ερώτημα πως τα απασχολούμαι όλο το Καλοκαίρι; Σίγουρα μονοήμερες εξορμήσεις σε θάλασσα, μερικές ημέρες στο χωριό, θα απολαύσουμε το θερινό κινηματογράφο που παρέχει ο Δήμος μας κάθε Καλοκαίρι, απογευματινές βόλτες, μα πάνω από όλα ...θα βαρεθούμε!
Ήρθε η ώρα να μην κάνουμε απολύτως τίποτα και να βαρεθούμε!

Καλό Καλοκαίρι σε όλα τα παιδάκια να περάσουν υπέροχα και να ξεκουραστούν! Να μετρήσουμε άπειρα παγωτά και μπάνια στην θάλασσα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.