Here we go 2020

Και να που ήρθε ο νέος χρόνος, νέα δεκαετία, δίσεχτο έτος το 2020....

Here we go 2020, Kalli's blog

...και όσο περνάνε τα χρόνια οι ημέρες των Χριστουγέννων και μετά, τις νιώθεις σαν μερικές ακόμη ημέρες όπως όλες οι άλλες. Σου δίνεται αφορμή να γιορτάσεις και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, να αφήσεις στην άκρη για λίγο τα άγχη και τις υποχρεώσεις και να γίνεις για λίγο κι εσύ παιδί.
Αυτό το παιδί που κάπου υπάρχει σε μια γωνίτσα και το θυμάσαι που και που, αφήνοντάς το να βγει στην επιφάνεια να είναι χαμογελαστό, αισιόδοξο, αυθόρμητο, ατίθασο, να παίζει και να διασκεδάζει σε κάθε αφορμή. 
Ίσως επίσης, να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα, πιο ουσιαστικά και πιο γρήγορα από άλλες χρονικές στιγμές του έτους. Όπως επίσης και στόχοι, μικροί μεγάλοι, δεν έχει τόσο σημασία, αρκεί να μπαίνουν και να μπορούν να είναι πραγματοποιήσιμοι, κάνοντάς μας καλύτερους ανθρώπους, να γίνεται η καθημερινότητα λίγο καλύτερη και γενικά όλα να γίνονται λίγο καλύτερα από όσο πριν.

Αυτή δεν είναι ουσιαστικά η ουσία; Να εξελισσόμαστε κάθε φορά, όσο το δυνατόν πιο συχνά.

Ό,τι έφερε έφερε, κι ό,τι πήρε πήρε το 2019. Βαρύγδουπο από πολλές απόψεις.
Το 2020 ας είναι ίδιο ή καλύτερο από το 2019.

Πόσο περίεργο μου φαίνεται... αλήθεια! Αλλά, κατά ένα περίεργο λόγο έχω ένα feeling ότι το νέο έτος είναι πιο ήπιο και καλοδιάθετο... θα δείξει...

Υγεία παιδιά... Υγεία για όλο τον κόσμο και όλα τα άλλα γίνονται!
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.