Μενού Εβδομάδας 8/6 έως 14/6

11:38 π.μ.
Ναι έχετε δίκιο, έχουμε πολύ μα πάρα πολύ καιρό να φτιάξουμε και να οργανώσουμε το αγαπημένο μας Μενού Εβδομάδας! Κατά καιρούς σας έχουμε δώσει πολλές ιδέες τις οποίες κι εμείς επαναλαμβάνουμε από βδομάδα σε βδομάδα. Μπορείτε να τις βρείτε όλες κάνοντας αναζήτηση με την λέξη "μενού" στην αναζήτηση του ιστολογίου.

Μενού Εβδομάδας 8/6 έως 14/6, Kalli's blog


Αύριο, Δευτέρα, είναι του Αγίου Πνεύματος και η ονομαστική μου γιορτή, της Αγίας Καλλιόπης. Έχουμε καθιερώσει στην οικογένεια πως όταν κάποιος έχει την γιορτή του, θα έχουμε το αγαπημένο του φαγητό ή θα τρώμε έξω. Μία οικογενειακή συνήθεια που καθιερώθηκε λίγο έως πολύ από τα παιδιά. Οπότε, στην γιορτή του junior τρώμε πάντα πίτσα. Στην γιορτή της κόρης σουβλάκι. Και στην γιορτή της μαμάς... πότε παστίτσιο, πότε πεϊνιρλί. Μαντέψτε τί θα φάμε αύριο!!

Τι λέτε, πάμε να οργανώσουμε την εβδομάδα που έρχεται;;

Δευτέρα 8 Ιουνίου
(είπαμε η γιορτή μου άρα και το φαγητό μου☺)


Τρίτη 9 Ιουνίου
Υπό φυσιολογικές συνθήκες όταν κάνω παστίτσιο, υπολογίσω πως θα φάμε δύο ημέρες.
Οπότε, υπολογίστε και σε αυτήν την ημέρα το ίδιο φαγητό της Δευτέρας. 
Εναλλακτικά, μία ομελέτα.


Τετάρτη 10 Ιουνίου


Πέμπτη 11 Ιουνίου


Παρασκευή 12 Ιουνίου


Σάββατο 13 Ιουνίου
Πολύ πιθανόν να σας περισσέψει κοτόπουλο, οπότε μια ωραία ιδέα για δημιουργική ανακύκλωση είναι να φτιάξουμε μία Κοτόπιτα.


Κυριακή 14 Ιουνίου
Την Κυριακή συνήθως κάνουμε μία εκκαθάριση όπως λέμε στο τι έχει περισσέψει στο ψυγείο από όλη την εβδομάδα, έτσι γλιτώνουμε άλλη μία ημέρα μέσα στην εβδομάδα για μαγείρεμα. Μιας και έχουμε σιγά σιγά πιο υψηλές θερμοκρασίες, προσωπικά μία δροσερή σαλάτα με καλύπτει.

Γλυκό
Φυσικά εβδομάδα χωρίς γλυκό δεν γίνεται! Γι' αυτό φροντίζω ό,τι γλυκό φτιάξω να το κάνω Κυριακή, ώστε να το έχω για μερικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Συμπληρώνουμε με κάτι εύκολο και γρήγορο μετά εάν θέλουμε, όπως για παράδειγμα ζελέ φρούτων.
Μία ιδέα για γλυκό εβδομάδας το σοκολατένιο κέικ του Άκη.


Μιας και τα παιδάκια μας τα περισσότερα είναι στο σχολείο, 
πάρτε ιδέες από το Σχολικό Κολατσιό που είχαμε δείξει.



Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες! Θα χαρώ να μας πείτε δικές σας!
Εύχομαι μία υπέροχη εβδομάδα να έχουμε δημιουργική και χαρούμενη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.