Το Πάσχα δεν είναι -μόνο- οι ετοιμασίες φαγητού.


Καλέ Μ. Πέμπτη σήμερα... και όπως έχετε καταλάβει, δεν έχω πάρει είδηση ότι έρχεται Πάσχα! Δεν το κάνω επίτηδες, πιστέψτε με. Οι δυσκολίες που περνάμε όλοι τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς, δεν μας αφήνουν να χαρούμε και να ετοιμάσουμε τις γνωστές παραδοσιακές ετοιμασίες που κάναμε άλλες χρονιές τέτοια εποχή.

Το Πάσχα όμως δεν είναι σε αυτά. Το Πάσχα είναι ένα Φωτεινό σημείο για ανανέωση και Θεία φώτειση. Με βάση την Ανάσταση του Κυρίου, εμείς οι πιο μικροί πρέπει κάθε φορά να βρίσκουμε το σκαλοπάτι που θα μας πάει ένα βήμα πιο ψηλά. 

Αφήστε στην άκρη τσακωμούς, μίσοι, κι όλα αυτά τα άσχημα που μας κάνουν να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλον. Βρείτε το δικό σας Φως και μοιραστείτε το με όλους τους γύρω σας. 

Εύχομαι να περάσετε όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα, και να προσέχετε στο δρόμο. Θα αναμένω νέα για το πως περάσατε από εβδομάδας! Σας φιλώ όλους!


:-)

6 σχόλια:

  1. Καλό Ανάσταση!! έχεις δίκιο, ας περάσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια Αληθώς ο Κύριος! Χρόνια πολλά και του χρόνου! Επιστρέψαμε στην βάση μας, εντελώς κουρασμένη, ούτε το δαχτυλάκι μου δεν θέλω να πάω από εδώ - εκεί... Μην κοιτάτε που σας γράφω τώρα :-)
    Περάσατε καλά; Περιμένω αναρτήσεις!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά! Και του χρόνου να περάσετε όμορφα με υγεία και γλυκές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.