Αστρολογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από την αστρολόγο Ελίνα Σιδέρη

7:17 μ.μ.



Κριός....Με τον Άρη στο Αιγόκερω και η Έκλειψη Ηλίου αλλά και η Ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, θέλω να προσέχεται σε επαγγελματικά θέματα που μπαίνουν δυναμικά στην ζωή σας! Προσοχή πάλι σε νευρικά ξεσπάσματα! Λοιπόν ψυχραιμία. Ευνόησε στα αισθηματικά σου και σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις.

Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και αυτό σε βοηθάει να λύσετε διάφορα προβλήματα.


Ταύρος...Αυτή η περίοδος δεν είναι και η ευνοϊκότερη στο θέμα σχέσεων. Ο Ερμή σε ανάδρομη τροχιά αλλά και η ηλιακή Έκλειψη, που συνέβη, όπως και η παρουσία του Κρόνου, πάνω σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι πιο δύσκολο. Προσοχή σε ότι αφορά νομικά θέματα αλλά και να πρόκειται να κάνετε ταξίδι στο εξωτερικό. Επιλύονται θέματα ερωτικών σχέσεων και συμπεριφορών. 
Δίδυμοι.......Πρέπει να έχεις το νου σου στην εργασία σου και γενικότερα σε ότι αφορά το περιβάλλον της. Το άγχος ανεβαίνει και όλο αυτό δημιουργεί πίεσης. Θα έλεγα να ηρεμήσεις λίγο και να χαμογελάσεις. Θα έλεγα να ξεκουράζεσαι γιατί έχεις και μεγάλη πίεση από τη δουλειά. Ο Άρης δημιουργεί με τον Κρόνο ένα πολύ ωραίο εξάγωνο και ισορροπεί κάπως τα προβλήματα στη δουλειά σου, όπως και επίσης η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό έχει την δική της ευνοϊκή μεταχείριση σε όλο αυτό.
Καρκίνος......Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να έχει μπει ήδη στον Αιγόκερω και θα πρέπει να είσαι το τέρας ψυχραιμίας, γιατί πρόκειται να δημιουργηθούν ρήξεις σε ότι αφορά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πρέπει να προσέξεις πολύ θέματα συνεργασιών και ερωτικών σχέσεων. Πρέπει να να ηρεμήσεις ακόμα και από άτομα που είναι κοντά σου.

Αν είσαι αδέσμευτη θα νιώσεις τον ενθουσιασμό και τον έρωτα για έναν άνθρωπο, που μπήκε ξαφνικά στη ζωή σου.


Λέων.....Να είσαι πολύ προσεκτική στο τομέα οικογένεια οι όψεις είναι πολύ δυνατές και μάλιστα οδηγούν σε εντάσεις και ρήξεις με την οικογένεια αλλά και κυρίως με τον πατέρα σου. Να είσαι όσο γίνεται ήρεμη . Με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό δεν είναι και ότι καλύτερο για να πεις πράγματα, που δεν τα εννοείς. Καλύτερα πήγαινε καμία βόλτα να ηρεμήσεις.


Παρθένος.....Ότι αφορά κοντινές μετακινήσεις ιδίως για δουλειά καλύτερα να το αφήσεις για μετά τις 26 Νοεμβρίου γιατί θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια. Με τον Άρη να έχει μπει στον Αιγόκερω θα νιώσεις τον ερωτισμό να ανεβαίνει Θέλω να θυμάσαι όμως ότι την Πέμπτη θα δημιουργηθεί έντονο τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού και εκεί θα νιώσεις μεγάλες ανατροπές και περίεργες εκπλήξεις. Να είσαι έτοιμη να καταλάβεις ότι πρέπει να συγκρατηθείς γιατί αλλιώς θα σου αποβεί μοιραία, οποιαδήποτε συμπεριφορά.


Ζυγός......Ο Ερμής, που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, σε βάλει και μάλιστα σε ένα ευαίσθητο τομέα για σένα, αυτών τον οικονομικών.

Όμως με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού και με το τρίγωνο που δημιουργεί με τον Ποσειδώνα εξομαλύνει αυτές της δυσκολίες. Μπορείς να κάνεις απαραίτητες κινήσεις για να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου. Προσοχή σε θέματα που αφορούν την οικογένεια.
Αυτό, που θα νιώσεις αυτή την εβδομάδα είναι οι υποψίες για τα άτομα γύρω σου, να μεγαλώνουν.


Σκορπιός....Ξέρετε ότι θα έχετε νιώσεις πολλές φορές την ένταση και την έλλειψη επικοινωνίας αυτές τις μέρες. Θα έλεγα να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην μπαίνετε σε παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη, που μπαίνει στο ζώδιο σας από την Πέμπτη και δημιουργεί τρίγωνη όψη με τον Ποσειδώνα και από την άλλη έχετε τον Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, που σου δίνει βοήθεια να λύσεις διάφορα προβλήματα. Η Αφροδίτη δίνει την εύνοια της και στο ερωτικό κομμάτι,γίνεστε πιο ερωτευσημη. Αυτή η εβδομάδα είναι η απαρχή της υλοποίησης των σχεδίων που έχετε κάνει εδώ και καιρό..

Τοξότης.....Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις και να είστε με τα μάτια συνέχεια ανοιχτά. Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας από την Τετάρτη και θα νιώσετε την ζεστασιά, που τόσο θέλετε. Ο Άρης έχει ήδη μπει στον Αιγόκερω και ο τομέας στον οικονομικών σας δεν αργούν να σκάσουν οι πρώτες εκρήξεις. Πρέπει να προσέξετε πολύ την τσέπη σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να παρουσιαστεί μπροστά σας. Λοιπόν πολύ προσοχή.


Αιγόκερως.....Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα περάσετε λίγο περίεργα αυτή τη περίοδο γιατί ο τομέας, που σχετίζεται με την ομαδική δουλειά δέχεται πιέσεις. Γιατί ο Ερμής, είναι σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού. Με τον Άρη να έχει μπει ήδη στο ζώδιο σας θα νιώσετε αρκετή δύναμη γιατί θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε αλλαγές στο τομέα των σχέσεων και στο τομέα της δουλειάς. Αυτές τις μέρες θα έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον σύντροφο σας και πρέπει να κάνετε πίσω για να μην βάζετε λάδι στη φωτιά.

Υδροχόος....Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ασυνεννοησία και πολύ μεγάλες εντάσεις με τους συνάδελφους σου. Πρόσεχε τα λόγια σου. Η κούραση μεγαλώνει και αυτό γίνεται χωρίς να αμείβεστε ικανοποιητικά. Κάνε λίγο υπομονή γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και δημιουργεί τρίγωνη όψη με τον Ποσειδώνα και λειάνει λίγο τις δυσκολίες νιώσεις έντονα την εχθρικότατη περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα.

Iχθείς....Οποιαδήποτε υπόθεση και να έχετε αυτή καθυστερεί λίγο. Έτσι είναι ο Ερμής! Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω καταλαβαίνετε πλέον ότι μόνο με ομαδική δουλειά θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα και μάλιστα να έχετε θετικότατα αποτελέσματα. Καινούρια άτομα μπαίνουν στο περιβάλλον σας. Προσέξτε πολύ τα νομικά θέματα,και αν σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό να προσέχετε πολύ τις δυσκολίες. Δυσκολία στις συνεννοήσεις σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων. Αυτό που σκέφτεστε να το ξεκινήσετε για υλοποιήσει.

Υ.Γ. στην σελίδα της αστρολόγου Ελίνας Σιδέρη θα βρείτε έναν διαγωνισμό που τρέχει με δώρο μία ανάλυση του του αστρολογικού σας χάρτη...πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.