Ζώδια της εβδομάδας από την αστρολόγο Ελίνα Σιδέρη

1:20 μ.μ.




ΚΡΙΟΣ

Προσοχη θελει αυτη την περιοδο, για να περασει οσο γινετε χωρις στεναχωριες.Την Τεταρτη που η Σεληνιακη εκλειψη θα γινει στον αξονα του Τοξοτη και των Διδυμων σας δινει το στιγμα της.Καποια προβληματα ισως προκηψουν σε εσας που ειστε γεννημενοι τον Μαιο,ομως θα ανταπεξελθετε και οι μαχες που θα δωσετε θα φερουν σημαντικες αλλαγες στην ζωη σας.Θα δωσετε καποιες λυσεις σε οικονομικες υποθεσεις που σας απασχολουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλα μου Ταυρακια φαινετε οτι θα υπαρξουν καποιες εντασεις μεσα στην σχεση σας αυτην την εβδομαδα,προσεξτε να μην αφησετε στον επαγγελματικο τομεα τα πραγματα στην τυχη τους.Την Τεταρτη που πραγματοποιητε η Σεληνιακη εκλειψη καλο θα ειναι να προσεξετε οτι εχει να κανει με τα οικονομικα σας και την ψυχολογικη σας κατασταση,ισως καποια εκτατα εξοδα σας προβληματισουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυ προσεχτικοι θα πρεπει να ειστε αυτη την εβδομαδα γιατι ισως σας φερει στην επιφανεια οικονομικα θεματα που θα σας δυσκολεψουν,επισης λιγο προσοχη σε εντασεις που θα γινουν η αφορμη για σημαντικα λαθη. Την Τεταρτη που γινετε η Σεληνιακη εκλειψη στο ζωδιο σας βαζει στο στοχαστρο συνεργασιες και σχεσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθηστε να αφιερωσετε περισσοτερο χρονο για τον εαυτο σας και να κανετε πραγματα που σας δινουν ευχαριστηση μαζι με καλους φιλους.Λιγο προσοχη στην υγεια σας ,καλη διατροφη και ξεκουραση.Ισως βγουν στην επιφανεια προβληματα στις σχεσεις σας ,διαχειριστητε εξυπνα τις καταστασεις που θα σας προκυψουν.

ΛΕΩΝ
Αυτην την εβδομαδα θα μπορεσετε να βρειτε εναν τροπο για να κανετε το ονειρο σας πραγματικοτητα.Θα πρεπει να φερθητε εξυπνα εσεις που ειστε μεσα σε γαμο για να ελαφρυνετε το κλιμα,προσοχη λοιπον σε θεματα οικογενειακα,επαγγελματικα και υγειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγχωμενους σας βλεπω αυτη την εβδομαδα απο τις πολλες ευθυνες που εχετε αναλαβει.Οι κινησεις σας θα πρεπει να ειναι προσεχτικες και να μην βασηστητε σε ατομα να σας βοηθησουν επαγγελματικα που δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης.Αποφυγετε εντασης στο οικογενειακο σας περιβαλλον και στον χωρο εργασιας.

ΖΥΓΟΣ
Θα μου αγχωθειτε αυτην την εβδομαδα με οικονομικα θεματα,οι στοχοι σας θα πραγματοποιηθουν ομως με καθηστεριση.Μεσα απο μια γνωριμια που θα κανετε ,θα υλοποιησετε θεματα που σας απασχολουν εδω και καιρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δινετε λυσεις αυτη την εβδομαδα σε οικονομικα θεματα.Ειστε αναστατωμενοι και αγχωμενοι με καποιο ταξιδι που εχετε να κανετε ,καλο ειναι να το αποφυγετε αυτο το διαστημα.Ενταση στην προσωπικη σας ζωη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν αποκλειεται να νιωσετε προσβεβλημενοι αυτη την εβδομαδα απο καποια συνεργασια η καποια σχεση.Κουρασμενους σας βλεπω απο πολλες υποχρεωσεις,ομως να περιμενετε αμεσα τους καρπους των πραξεων σας.Σημαντικες αποφασεις θα παρετε στα αισθηματικα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσεχτικους σας θελω ως προς τους αλλους γιατι δρουν παρασκηνιακα πισω απο την πλατη σας και μπορει να αποκαλυψουν μυστικα σας.Να ξερετε οτι πραγματα που σας δυσκολεψαν επιτελους βρισκονται λυσεις.Λιγο προσοχη στην υγεια σας,να ξεκουραξεστε οσο μπορειτε περισσοτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιτελους θα υπαρξουν καλες ευκαιριες για να υλοποιησετε τα σχεδια σας αρκει να δουλεψετε σκληρα.Ενταση προς εσας αυτη την εβδομαδα,ισως υπαρξουν καποια προβληματα στο χωρο του σπιτιου.

ΙΧΘΕΙΣ
Καινουργιοι δρομοι ανοιγονται για εσας με μεγαλη επιτυχια,αρκει να δεχθητε μια προταση που θα σας δωθει,ομως μην αναμυγνιεται επαγγελματικα και αισθηματικα ζητηματα μαζι,ιδιαιτερα τωρα που θα σας χτυπησει ο ερωτας την πορτα. Λιγο προσοχή στα νεύρα σας,ελέγξτε την κυκλοθυμία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.