Bazaar βιβλίων στο ΣΕΦ

Την εβδομάδα που πέρασε, και για μερικές ημέρες, στον χώρο του Σ.Ε.Φ. στο Φάληρο είχε οργανωθεί bazaar βιβλίων των εκδόσεων Λαμπράκη με 1€ το βιβλίο! Ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός! Όσοι πήγατε, θα βρήκατε κόσμο αρκετό (χαμός γινόταν) και πολλά βιβλία που έχουν κατά καιρούς συμπεριληφθεί σε εφημερίδες και περιοδικά.



Το διαφορετικό ήταν πως έπρεπε να έχεις μαζί σου το ακριβώς αντίτιμο των βιβλίων γιατί ρέστα δεν δινόντουσαν! Δηλαδή, μπορεί να είχες 20€ και να ήθελες να πάρεις βιβλία αξίας 15€... τα 5€ ρέστα δεν τα έπαιρνες.

Προσωπικά δεν πήγα, όσο κι αν λατρεύω τα βιβλία, γιατί δεν μπορώ τον συνωστισμό! Πήγαν όμως δικοί μου άνθρωποι και μου φέρανε πολλά και ωραία βιβλιαράκια! Αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία...


Είναι ένα βιβλίο με συνταγές από την Πελοπόννησο το οποίο το λάτρεψα!! Έχουμε ολίγη καταγωγή και από εκεί βλέπετε, και μίλησαν τα γονίδια των προγόνων!! Έχω ήδη σταμπάρει πολλές συνταγές για να δοκιμάσω!!

Ένα βιβλίο με γκουρμέ σνακ σάντουιτς... οκ δεν το 'χω με το γκουρμέ, αλλά έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες μπορείς να τις προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα.

Ένα βιβλίο για καλλιέργειες και πως μπορείς να αποθηκεύεις λαχανικά για όλο το έτος! Μακάρι να είχα κήπο για να φύτευα κι όλας!

Και 5 βιβλιαράκια του Γ. Μαρή, αστυνομικά μυθιστορήματα! Τα λάτρεψα! Ότι πρέπει για αυτήν την περίοδο που έχω κολλήσει με αστυνομικά μυθιστορήματα! Και από τον συγκεκριμένο συγγραφέα-δημοσιογράφο, δεν έχω διαβάσει κανένα! Ευκαιρία λοιπόν!

Περιττώ να σας πω ότι έκανα σαν παιδί που παρέλαβε το δώρο από τον Άγιο Βασίλη!!!

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η εβδομάδα σήμερα, μεταξύ και βήχα, οφθαλμίατρο για την μεγάλη, και τα λοιπά και τα λοιπά!!

1 σχόλιο:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.