Santa claus is coming to nails!


Μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Η διάθεση μας έχει αλλάξει, στολίζουμε τα σπίτια μας και έχουμε μπει ήδη στο κλίμα των εορτών, ακόμα και τα νύχια μας οφείλουν να μπούνε στο γιορτινό κλίμα! Αν σας αρέσει να παίζετε με την εμφάνισή σας τότε φέτος τα Χριστούγεννα ντύστε και τα νύχια σας με χαριτωμένα εορταστικά σχέδια. 



Τι γίνεται με τα χρώματα;

Τα πιο κλασικά χρώματα και για φέτος τον Χειμώνα είναι φυσικά το μαύρο, το κόκκινο, το χρυσό, το ασημί αλλά και το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις. Βέβαια θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και πολλά άλλα χρώματα, απλά με τον κατάλληλο συνδυασμό με κάποια από αυτά τα χρώματα που μας συνιστά η μόδα. Νέες επιλογές είναι το καφέ του πούρου, το χρώμα της μόκας, το γκρι-λαδί και φυσικά το χρώμα του αίματος και του κόκκινου κρασιού το γνωστό βουργουνδί! Τέλος, μια επιλογή είναι το μωβ που υπάρχει σε άπειρες αποχρώσεις και δείχνει εντυπωσιακό σε όλα τα σχήματα νυχιών! 

Σχέδια:


·        Ξεκινάμε με τι άλλο τον Άγιο Βασίλη, έκληθρα, καμινάδες, χιονονιφάδες, στεφανάκια, ρόδια για καλή τύχη, καραμέλες, χιοναθρωπάκια και οτι άλλο μπορεί να μας φτιάξει το κέφι!
·        Πέρα από τα καθαρά Χριστουγεννιάτικα σχέδια τα λατρεμένα μας animal print σχέδια είναι άλλο ένα must για τον φετινό χειμώνα, που δεν θα θέλαμε να λείπει για κανένα λόγο!
·        Τα σχέδια με σταυρούς και στρας θα φορεθούν πάρα πολύ σε πολλές αποχρώσεις, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες!
·        Λεπτομέρειες με στρας ή γκλίτερ όπως επίσης και διακοσμητικά 3d θα κάνουν την διαφορά!
·        Τολμάμε σκούρες αποχρώσεις με γαλλικό με γκλίτερ!
·        Φυσικά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τα νύχια μας ματ που είναι οτι πιο hot φέτος!



Τέλος,  φέτος στη μόδα είναι τα  minimal σχεδια για τα  χριστουγεννιατικα νύχια! Συγκεκριμένα αυτήν τη χρονιά πέρα από τα υπερ-στολισμένα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών, θα δούμε και την νέα τάση στα απαλά χρώματα με μίνιμαλ διάθεση. Μια καλή ιδέα είναι οι νιφάδες, ενα ελατάκι ή χριστουγεννιάτικες μπάλες σε ένα μόνο νύχι!!



Μάιρα Σαμαρά, nail artist
Facebook groups:

7 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα ποστ γιατί παίρνω πολλές ιδέες! Φανταστική δουλειά, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανεμορφα υπεροχη αναρτηση στην εκλεψα για το χριστουγεννιατικο πανηγυρι
    http://starsandicicles.blogspot.gr/2015/11/blog-post_99.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε για την αναφορά!! Καλές, πολύχρωμες και λαμπερές γιορτές να έχουμε!!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ που πέρασες Μαρία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.