9th Birthday party!

6:21 μ.μ.

Και κλείνουμε τα ...9! 9! ...9;;!!
Μεγαλώνει το κοριτσάκι μου και έχουν περάσει τόσο γρήγορα τα χρόνια! Πότε ήταν μωράκι, πότε έγινε κοριτσάκι, πότε θα γίνει γυναίκα! Απολαμβάνουμε κάθε χρόνο που περνάει και γιορτάζουμε κάθε φορά τα γενέθλιά της! Πέρσι ήταν στο νοσοκομείο και έτσι είχαμε κάνει καθυστερημένα την γιορτούλα, κι αυτή όμως ήταν πολύ πολύ περιορισμένη. Φέτος, Δόξα το Θεό, όλα πάνε καλά και όπως τα έχουμε προγραμματίσει!!

Ξέρετε πόσο μου αρέσει να κάνω κάτι διαφορετικό κάθε φορά, οπότε φέτος είπα να δοκιμάσουμε το πρωινό πάρτι με πρωινό!! Διαλέξαμε ένα άκρως κοριτσίστικο θέμα ... και αρχίσαμε τις ετοιμασίες και τα σχέδια... πρώτα πρώτα η πρόσκληση...

Επί το έργον...
Το μπροστινό μέρος της πρόσκλησης.

Το εσωτερικό μέρος της πρόσκλησης.

Μιας και όλα τα παιδάκια δεν έχουν τα ίδια γούστα για πρωινό, σκέφτηκα να κάνω ένα menu όπου κάθε παιδί θα επιλέξει μεταξύ μερικών γευστικών επιλογών για πρωινό! Οι χρωματισμοί σε ροζ και πράσινο, οι αγαπημένοι μου, και για να το κάνω πιο παιχνιδιάρικο, έγραψα την πρόσκληση με τις σχετικές πληροφορίες για το πότε και το που στην μία σελίδα, και το menu με τις επιλογές στην άλλη. Σκοπός να κόψουν την πρόσκληση και να μου δώσουν τις επιλογές τους.
Επιπλέον, έγραψα ένα γρίφο σχετικά με το θέμα του πάρτι... λέτε να το βρουν; Εσείς το βρήκατε;

Εντάξει ...εσάς δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία ...το θέμα είναι "η Barbie στο Μυστικό Βασίλειο" ή αλλιώς "Barbie and the Secret Door"!!

Κι εδώ τα δύσκολα, μιας και το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει, τουλάχιστον δεν το βρήκα, οπότε επιλέξαμε γενικότερα "πριγκίπισσα"!


Αυτό το banner το αγάπησα! Κρεμιέται με κορδόνι και στην μέση μπαίνει φωτογραφία της εορτάζουσας! Για το πάρτι το βάλαμε στην εξώπορτα. Μετά... στολίστηκε στο δωμάτιό της!


Το κλασσικό banner happy birthday με σερμπαντίδες διακοσμημένο! 
Της είχε μείνει γιατί δεν είχαμε βάλει στα γενέθλιά της τέτοιο banner... μα πως μας ξέφυγε;



Το μενού είχε τελικά κριτσινάκια σε διάφορες γεύσεις! Χυμός και σοκολατούχο γάλα! 
Τυρόπιτα, κασερόπιτα και χορτόπιτα! Μπισκότα γεμιστά και αλμυρά! 
Ντόνατς μόνο από Νανού, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, με τυρί, πατάτα και λουκουμαδάκια!




Το τραπέζι διακοσμημένο σε αποχρώσεις ροζ και πράσινο. 
Σε κάθε πιατάκι περίμενε και το πριγκιπικό στέμμα σε κάθε κοριτσάκι. 


Εντάξει... αυτό το διακοσμητικό απλά το λάτρεψα! 
Κηροπηγιάκι ροζ για τα κεράκια της τούρτας! 
Η τούρτα, φρεσκότατη με γεύση bueno, από Ζαχαροπλαστείο Παπαδόπουλος
Τέλεια γεύση!

Χορός, τραγούδι και παιχνίδι ήταν τα βασικά που επικεντρώθηκαν τα πιτσιρίκια, μετά το φαγητό βεβαίως βεβαίως! Απασχολήθηκαν επίσης με τιάρες για τα κορίτσια και μάσκες για τα αγόρια, τις οποίες ζωγράφισαν μόνα τους και τα πήραν μαζί φεύγοντας, μαζί με σακουλάκι με γλυκάκια και σφυριχτρούλα ξύλινη!

Είχαμε φουσκώσει δύο μεγάλα μπαλόνια, όπου το ένα το γεμίσαμε με χαρτοπόλεμο και το άλλο με καραμέλες. Σκάσαμε το ένα πριν την τούρτα και το άλλο μετά ...όπως καταλαβαίνετε θα μαζεύω χαρτοπόλεμο για πολύ καιρό ακόμη, αλλά χαλάλι, δεν με νοιάζει καθόλου!
Με νοιάζει που πέρασαν καλά όλα τα πιτσιρίκια και προπαντός η κορούλα μου, μαζί με τις φίλες της, τα ξαδερφάκια της και την οικογένειά της!

Να είσαι καλά κορούλα μου! Να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να είσαι ευτυχισμένη όπως ήσουν σήμερα!



*ευχαριστώ πολύ την φωτογράφο Ρούλα γιατί χωρίς εκείνη δεν θα είχα φωτογραφία να σας δείξω... και για την όλη βοήθειά της... ξέρει εκείνη!! 



12 σχόλια:

  1. Όλα υπέροχα Κάλλη μου!!!!!Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις ,να'ναι πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία στρώθηκε το τραπέζι και πολύ τέλεια η ιδέα για την πρόσκληση με την check list! να είναι γερό το κορίτσι σου! Να σου ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ΤΙ υπέροχα όλα!!!!!! Να την χαίρεστε την ζουζούνα σας και του χρόνου με Υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Μαράκι!!! Με Υγεία πάνω από όλα, όπως το λες!!!

      Διαγραφή
  4. Να την χαιρεσαι την κορουλα σου!! Να την δεις να μεγαλωνει και να γινεται γυναικαρα! Ολα τελεια στο παρτυ σας! Μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλλη μου, την είχα την πρόσκληση που είχες ανεβάσει φωτογραφία και την περίμενα αυτή την ανάρτηση!
    Ήταν υπέροχα όλα! Να την χαίρεσαι την κοριτσάρα σου! Γερή και δυνατή να είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Άμα θέλεις έτοιμη printable αρχείο, πες μου να στην στείλω να κάνεις τις αλλαγές που θες!!

      Διαγραφή
  6. Καλά η ιδέα με την πρόσκληση με ενθουσίασε. Την έδειξα πριν λίγο στην κόρη μου και το "κλέβουμε για το επόμενο πάρτυ μας!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε πως "κλέβετε"!! Κι εγώ το "πρωινό πάρτι" από εσάς το είχα δει!! Να μοιραζόμαστε ιδέες είναι ό,τι καλυτερότερο!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Με το καλό το πάρτι σας!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.