Προϊόντα που θυμίζουν Ελλάδα για την περιποίηση της επιδερμίδας μας


Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις προϊόντα που θυμίζουν Ελλάδα! Πόσο μάλλον με τις προδιαγραφές της Yves Rocher! Προϊόντα φυτικής προέλευσης σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες!
Οι νέες μυρωδιές της σειράς Plaisirs Nature για την περιποίηση σώματος, με Ελιά και Λεμόνι-Βασιλικός, είναι απλά υπέροχες και μπορώ να πω ότι συμπληρώνουν την υπέροχη αυτή σειρά περιποίησης!

Η Ελιά, με το αφρόλουτρο με διακριτικό άρωμα και υπέροχη βελουδένια υφή, αφήνει το δέρμα καθαρό και απαλό! Ενώ, το γαλάκτωμα σώματος αφήνει μια διακριτική μυρωδιά φρεσκάδας. Τέλος, για να χαλαρώσουμε, το έλαιο για το ντους σε συνδυασμό με ελαφρύ μασάζ, προσφέρει την χαλάρωση που θέλουμε και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας σε βάθος.

Το ίδιο μπορώ να πω και για το Λεμόνι-Βασιλικό, που έχει την αψάδα και την δροσιά των συστατικών του! Ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός αρωμάτων! Το γαλάκτωμα απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται αμέσως, ενώ αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, ενώ παράλληλα αφήνει μια διακριτική μυρωδιά. Το απολεπιστικό ζελ ντους αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, μιας και οι κόκκοι δεν είναι έντονοι.

Το καλύτερο, ότι τα βρίσκω σε προσφορά κάθε μήνα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.