Χριστουγεννιάτικα κουπ-πατ από 3D Times!


Έχω μια αίσθηση ότι τα Χριστούγεννα θα τα φέρουμε πιο γρήγορα φέτος! Και απόδειξη αυτά τα υπέροχα κουπ-πατ τα οποία είναι εκτυπωμένα, καλά καταλάβατε, εκτυπωμένα με την μέθοδο 3D printing!



Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία που βρίσκει πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα, ακόμη και στην ιατρική. Στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει διαδοθεί αρκετά, αλλά η 3DTimes είναι ίσως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία θα επεκταθεί σύντομα και στην Κύπρο, και πρόκειται να μας καταπλήξει!

Πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να σας περιγράφω πόσα πολλά μπορούν να γίνουν ...τα παρακάτω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα! Διακοσμητικά, παιχνίδια, εργαλεία, αξεσουάρ, αρχιτεκτονικές μακέτες, μπορούν να γίνουν με την μέθοδο σάρωσης και εκτύπωσης! Μιλάμε για εκτύπωση τρισδιάστατη!
Ως gadgetάκιας με έχει ενθουσιάσει προσωπικά!
Επισκεφθείτε την σελίδα της 3DTimes για πολλές ακόμη ιδέες!!

stand κινητού

Η δική σας προσωπική σκακιέρα!

Κουπ-πατ για άπειρες λιχουδιές!

50 ώρες εκτύπωση στον Witbox 2 εκτυπωτή μας. Φτιαγμένο απο PLA στα 150 micro ανάλυση.
Σας παρουσιάζουμε το ΑΤ-ΑΤ μεγέθους 45 μηκος, 42 ύψος και 19 πλάτος.

Ρολόι τοίχου!

Αντί για μελάνι, υπάρχει ειδικό υλικό, το λεγόμενο PLA (Polylactic acid).
Ουσιαστικά πρόκειται για πολυμερές υλικό το οποίο κατασκευάζεται από ανανεώσιμους πόρους (αραβόσιτο, σακχαρότευτλα). Το θερμοπλαστικό υλικό αυτό είναι μη τοξικό, βιοδιασπώμενο και έτσι δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Έχει εγκριθεί ως GRAS (Generally Recognized As Safe), δηλαδή ασφαλές όταν έρχεται σε επαφή με τροφές. το οποίο φτιάχνει στην πραγματικότητα το αντικείμενο που έχει σχεδιαστεί τρισδιάστατα στον υπολογιστή.

Μερικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τα κουπ-πατ είναι:
  • Τα κουπ πατ είναι ακατάλληλα για μικρά παιδιά (παιχνίδι με πλαστελίνες για παράδειγμα), καθώς ενδέχεται η συσκευασία να περιέχει μικρά κομμάτια και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης.
  • Δεν συστήνουμε να πλένονται στο πλυντήριο πιάτων που αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες (μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για θερμοπλαστικό υλικό).
  • Το χρώμα του κουπ πατ ενδέχεται να διαφέρει από αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες.

Επιλέξαμε λοιπόν 3 υπέροχα κουπ-πατ από 3DTimes για άπειρες λιχουδιές και ώρες δημιουργίας, με θέμα -τι άλλο;- τα Χριστούγεννα!! Επιλέξτε μεταξύ "Η στολή του Άγιου Βασίλη", "Ο Άγιος Βασίλης" και ο "Σκούφος του Άγιου Βασίλη" και πάρτε μέρος στον διαγωνισμός μας!! 
Οι νικητές θα είναι 3, που θα παραλάβουν το κουπ-πατ της επιλογής τους!! Ακολουθούν οι όροι του διαγωνισμού και η φόρμα συμμετοχής!!

Η Στολή του Άγιου Βασίλη!

Ο Άγιος Βασίλης!

Ο Σκούφος του Άγιου Βασίλη!
Όροι διαγωνισμού: 

1. Να κάνετε "μου αρέσει" στη 3DTimes και kalli's blog.
2. Κοινοποίηση δημόσια στο προφίλ σας την φωτογραφία του διαγωνισμού μας που θα βρείτε εδώ. Προαιρετικά, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού και καλέστε φίλους σας.
3. Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας και την επιλογή κουπ-πατ σας.
***Για έξτρα συμμετοχές ακολουθήστε την 3DTimes στο instagram σημειώνοντας τον λογαριασμό σας στην φόρμα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο, και λήγει στις 19 Νοεμβρίου!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ΝΙΚΗΤΕΣ


ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

ΠΕΡΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μαίρη Σιάχρα


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Καλή επιτυχία σε όλους!!!


9 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ 😋 πολύ, για το υπέροχο δώρο 🎁 που μας προσφέρετε 💕
    Facebook: Elen Mour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφο δώρο!ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.