"Μόνο αν το πιστέψεις" της Κέλλυς Σταμουλάκη


Η παιδική θεατρική παράσταση "Μόνο αν το πιστέψεις" της Κέλλυς Σταμουλάκη, είναι από τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις φέτος που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στο πρόγραμμα να την δείτε μαζί με τα παιδάκια σας! Βρεθήκαμε στο Θέατρο Αλίκη πριν μερικές ημέρες και παρακολουθήσαμε την παράσταση.



Πρόκειται για μια φρέσκια, ευχάριστη, με πολύ χιούμορ παράσταση, με πολλά μουσικά όργανα και τραγούδι, με την υπέροχη μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Ο συνδυασμός του προσεγμένου, γεμάτο νοήματα κειμένου της Κέλλυς Σταμουλάκη, με τους υπέροχους ηθοποιούς, που ο κάθε ένας δίνει την δική του πινελιά, και επιπλέον τα εντυπωσιακά σκηνικά, θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας γεμίσουν συναισθήματα! Ένας ύμνος στην οικογένεια!
Οι ηθοποιοί αλληλεπιδρούν με το κοινό και νιώθεις πως είσαι μέρος της όλης παράστασης!

Ελένη Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη, στον ρόλο της μαμάς, μας συγκίνησε και σε πολλά σημεία είδαμε τον εαυτό μας! Αχ αυτή η μητρική αγάπη ... πολλές φορές μας κάνει να είμαστε λίιιιιιγο περισσότερο προστατευτικοί με τα παιδιά μας.

Μυριέλλα Κουρεντή & Ορέστης Τρίκας

Δημήτρης Δημητρόπουλος και ο Παύλος Εμμανουηλίδης

Να είστε βέβαιοι πως όλοι οι φόβοι σας θα εξαφανιστούν μόλις γνωρίσετε όλη την υπόλοιπη παρέα στην χώρα της Υπομονής! Φυσικά, θα γνωρίσετε και τον Τραμουντάνα ...ο οποίος ενώνει όλους τους υπόλοιπους σαν γροθιά εναντίον του, για να πιστέψουν, να τολμήσουν και τέλος να νικήσουν ο κάθε ένας τις δικές του φοβίες ...γιατί μόνο αν το πιστέψεις τολμάς, μόνο αν το πιστέψεις νικάς!



Την παράσταση "κλέβει" το Κοράκι ... μα τι απίθανο αυτό το Κοράκι! Παντού και πάντα, ένα πλάσμα μέσα σε όλα! Θα μπορούσα να πω ότι μάλλον έγινε ο αγαπημένος χαρακτήρας του junior, ο οποίος στο τέλος της παράστασης βγήκε φωτογραφίες με όλους τους ηθοποιούς!

Κατενθουσιάστηκαν τα παιδιά με την παράσταση και ζήτησαν να την ξανά δουν! Κάτι που θα κάνουμε σύντομα, για να πιστέψουμε λίγο παραπάνω!
Η παράσταση "Μόνο αν το πιστέψεις" παίζεται στο Θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4, Αθήνα)! Το σχετικό δελτίο τύπου μπορείτε να το δείτε εδώ και μία γεύση από την παράσταση στο βίντεο που ακολουθεί...


Θίασος Αβάντι, Τηλ: 210.9964691


Για τους αναγνώστες μας, ο Θίασος Αβάντι προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση την Κυριακή 4/12 και ώρα 14:30, για να πάτε μαζί με τα παιδάκια σας και να την παρακολουθήσετε!
Αρκεί να συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω!

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 01/12 και ώρα 12:00 το μεσημέρι!
Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα! 

Καλή επιτυχία σε όλους!





~~~~~~~~~~~~~~~~~


ΝΙΚΗΤΕΣ


Όλγα Ζήνδρα

Αλέξανδρος Λώλης


~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 σχόλιο:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.