Christmas Deco...

Κοίτα να δεις που κάνοντας μια αναζήτηση για Χριστουγεννιάτικο decor στο εορταστικό τραπέζι, κλασσικά googl-αρέτο, βγήκαν πολλές φωτογραφίες full στα κόκκινα! Και λέω, δεν μπορεί να μείνουμε κλασσικά, εικονογραφημένα στα κόκκινα για άλλη μια χρονιά! Θέλω κάτι διαφορετικό...

Και έτσι, έκανα την δική μου αναζήτηση για ιδέες, λίγο διαφορετικές από τα κλασσικά χρώματα που επιλέγουμε κάθε χρόνο, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς. Σας βάζω μερικές ιδέες που μου έκαναν click! Εναλλακτικοί χρωματιστοί λοιπόν, και φυσικά προσαρμόζουμε με βάση το δικό μας γούστο και τον χώρο μας!



via easyday.snydle.com/
Εντάξει, δεν είμαι fan του μαύρου, αλλά με αρκετά ασημένια και λευκά στοιχεία, μπορεί να προκύψει ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η λεπτομέρεια στα σουπλά-με-φτερά πραγματικά με εντυπωσίασε!


via http://lillianhopedesigns.com/
Αυτή είναι μια ιδέα για Χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά την βρήκα εξαιρετική πρόταση στολισμού σε μαύρες και χρυσές αποχρώσεις! Τα κουτάλια και πιρούνια που είναι σε απόχρωση χρυσού ματ και όχι γυαλιστερού, μας άρεσαν πολύ!


via http://chartsy.co/
Αφήστε τα γλυκά τα μιλήσουν! Που σημαίνει ... τα χρώματα και οι υφές από τα γλυκά και τα φαγητά, μπορούν να παίξουν από μόνα τους, σημαντικό στοιχείο στην διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού. Με απλές, λιτές γραμμές στα λευκά είδη, το τραπέζι δείχνει στολισμένο γιορτινά, χωρίς να είναι φορτωμένο.


via http://www.simplebites.net
Οι γήινοι τόνοι, ομολογώ, μου αρέσουν πολύ! Στοιχεία από φυτά και κορμούς δέντρων, τραπεζομάντηλο και σουπλά σε ουδέτερα χρώματα με πινελιές του καφέ, δίνουν ένα πολύ ζεστό αποτέλεσμα! Βελανίδια, πευκοβελόνες, κεριά, δάφνες, είναι υπέρ αρκετά! Τα καρτελάκια με το όνομα του προσκαλεσμένου σε κάθε πιάτο, υπέροχη ιδέα!


via http://www.housetohome.co.uk/
Just white! Το λευκό μπορεί να γίνει πολύ ψυχρό, αλλά με μερικές διαφορετικές υφές και μερικές γήινες αποχρώσεις, μπορεί να δώσει ένα λιγότερο ψυχρό αποτέλεσμα! Για παράδειγμα, συνδυάζοντας ένα χρώμα, όπως το πράσινο με την χρήση λουλουδιών, φυτών και διάφανων μπουκαλιών, και επιπλέον σουπλά ή τραπεζομάντηλο σε γήινη απόχρωση. 
Τέλος, ένα μικρό δωράκι και ένα μικρό στολιδάκι σε κάθε πιάτο για τον κάθε προσκαλεσμένο μας, ολοκληρώνει την παρουσίαση!
Τόσο elegant η συγκεκριμένη πρόταση ...που νομίζω είναι η αγαπημένη μου!


Το σημαντικότερο, όπως κι αν είναι η διακόσμηση, στο τραπέζι, ή στο μπουφέ, ή στο πάτωμα, να είναι όλοι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι μαζί, κοντά μας, με υγιείς! Αυτό από μόνο του, φτιάχνει όλες τις ημέρες!


6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες επιλογές Κάλλη! Εγώ που είμαι λίγο του glam προτιμώ το μαύρο με χρυσές πινελιές αλλά θα προσθέτω και ασημένιες και χάλκινες! Δηλαδή οι μεταλλικές λάμψεις στο μεγαλείο τους χαχαχχαχα! Μια ήσυχη και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ στην μόδα οι μεταλλικές λάμψεις όπως είπες!! Βλέπω καταστήματα να έχουν ακολουθήσει αυτήν την τάση φέτος και μ' αρέσει και εμένα πολύ!! Ξεφεύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

      Διαγραφή
  2. Καλά τα μαύρα είναι άπαιχτα και πάρα πολύ κομψά!! Βέβαια για λιγότερο επίσημο θα πήγαινα στους κορμούς και γενικά στα φυσικά υλικά!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια δεν περίμενα ποτέ το μαύρο ως γιορτινό βασικό χρώμα, ειδικά τα Χριστούγεννα! Τελικά, είναι πολύ όμορφο! Καλό μήνα Ελεάνα μου <3

      Διαγραφή
  3. γηινοι τονοι .Αν και θα διάλεγα και χρυσο και κόκκινο που είναι απαραίτητο θεωρώ....Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι και εγώ υπέρ των γήινων τόνων, έτσι μπορείς να παίξεις πιο πολύ με όλα τα υπόλοιπα! Καλό μήνα!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.