Κρέμα ημέρας Elixir / Διαγωνισμός


Ο πρώτος μας διαγωνισμός για το νέο έτος και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από προϊόν για να είμαστε ακόμη πιο όμορφες, από την αγαπημένη μου εταιρεία καλλυντικών Yves Rocher!

Μπορεί να στερούμαστε άλλα προϊόντα ομορφιάς, αλλά την κρέμα προσώπου μας ποτέ! Θεωρώ πως είναι από τα πολύ βασικά προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούμε, από νωρίς, για πρόληψη και με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Οπότε, όταν μιλάμε για ηλικία 40+ πχ, εννοούμε με βάση την επιδερμίδα μας κι όχι την ηλικία μας.

Την Yves Rocher την λατρεύω γιατί, εκτός το ότι έχω άμεσα αποτελέσματα, έχει οικολογική συνείδηση, τόσο στα ανακυκλώσιμα υλικά των συσκευασιών, όσο και στις πρώτες ύλες των προϊόντων που χρησιμοποιεί, από βιολογικές καλλιέργειες ανά τον κόσμο.

Επέλεξα την ενυδατική κρέμα ημέρας της σειράς Elixr.
Μια σειρά για επανόρθωση, έντονη αντιρυτιδική δράση και προστασία του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες όπως τους ρύπους. Η υφή της είναι απλά υπέροχα βελούδινη. Απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται άμεσα.
Ακόμη και με λίγες εφαρμογές το δέρμα όντως δείχνει πιο ξεκούραστο. Σαφώς, αν θέλουμε πολύ πιο γρήγορα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα, καλό είναι να συνδυάζουμε και υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.

Extra πληροφορίες: Οι λάτρεις του οικολογικού, θα βρουν ένα ακόμη plus στο ότι δεν περιέχει πάραμπενς, ορυκτά έλαια και σιλικόνη!!
Οι λάτρεις των αρωμάτων, θα βρουν την μυρωδιά υπέροχη, όμορφη, διακριτική με το που ανοίξουν το βαζάκι, μέχρι τελευταίου γραμμαρίου!!

Το Kalli's blog και η Beauty Advisor Kalli Yves Rocher σας προσφέρουν μία ενυδατική κρέμα ημέρας της σειράς Elixir με την ευχή το νέο έτος να είναι γεμάτο ομορφιά...εξωτερική και εσωτερική!!

Οι όροι του διαγωνισμού:
1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
2. Ακολουθήστε τις σελίδες Kalli's blog και Beauty Advisor Kalli Yves Rocher.
3. Προαιρετικά καλέστε φίλες σας να δηλώσουν κι εκείνες συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και τις 22 Γενάρη! ΕΛΗΞΕ

Καλή επιτυχία σε όλους!



ΝΙΚΗΤΡΙΑ

THEODORA KATSOURI


1 σχόλιο:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.