Μια παραμυθένια ιστορία στον κινηματογράφο

"Ο Καρυοθραύστης και τα 4 βασίλεια" ήταν από τις ταινίες που θέλαμε να δούμε. Από το trailer μας είχε μαγέψει, οπότε μιας και πλέον διανύουμε τις χριστουγεννιάτικες σχολικές διακοπές, και επιπλέον ο δήμος μας έχει χειμερινό κινηματογράφο, αρπάξαμε την ευκαιρία και πήγαμε να το δούμε.




Πλούσια παραγωγή, φυσικά Disney, υπέροχη μουσική, εντυπωσιακά κουστούμια!
Η γνωστή ιστορία του Καρυοθραύστη του Χόφμαν στην μεγάλη οθόνη, με προσαρμογές για μία πραγματικά πολύ εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Παρόλο που σε αναζήτησή μου στο διαδίκτυο έχει λάβει μέτριες κριτικές, εμάς μας εντυπωσίασε. Όπως και να το κάνουμε, Disney είναι αυτή και έχει κάθε δικαίωμα να είναι της υπερβολής και του φαντασμαγορικού, όπως και του κλασσικού παραμυθιού άλλης μιας πριγκίπισσας!
Οι σκηνές και οι φωτογραφίες είναι πανοραμικές και γεμίζουν από άκρη σε άκρη το πανί.
Το μάτι χορταίνει από τα χρώματα και τις γεμάτες εικόνες.
Το αυτί χορταίνει κλασσικές μελωδίες.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς, ο Μόργκαν Φρίμαν τον οποίο λατρεύω.




Φωτογραφίες από villagecinemas

Περίληψη
Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.


Την ταινία μπορούν να την παρακολουθήσουν άνετα παιδάκια 5 ετών και πάνω. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε μεταγλωτισμένη ή με υπότιτλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.