Σειρές που είδα στο Netflix

3:24 μ.μ.

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι την περίοδο της καραντίνας είδαμε πολύ Netflix. Πέρα από φαγητό, επιτραπέζια, διαδίκτυο, βιβλία, και το Netflix είχε την τιμητική του. 

Μερικές λοιπόν σειρές και έργα που είδα και ξεχώρισα...




Η Bridgerton είναι μια αμερικανική δραματική σειρά τηλεοπτικής περιόδου που δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen και παράγεται από τη Shonda Rhimes.
Με πολύ συναίσθημα, χιούμορ, ρομαντισμό, μία ευχάριστη σειρά.
Θα το βρείτε και ως βιβλίο.



Τα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα της Λι Μπαρντούγκο ζωντανεύουν επιτέλους στην οθόνη μέσα από τη νέα σειρά φαντασίας του Netflix Σκιές και Οστά. Η σειρά εστιάζει στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ (Τζέσι Μέι Λι) και στις σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν εναντίον της, όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της. 
Για τους fans του φανταστικού!



Η απαγωγή της Λίζα ΜακΒέι είναι μια δραματική τηλεοπτική ταινία εγκλήματος Καναδά-Αμερικής του 2018, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Lifetime στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Showcase στον Καναδά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Katie Douglas, ο Rossif Sutherland και ο David James Elliott.
Βασισμένη σε αληθινή ιστορία.



Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ' ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.
Ένα ψυχολογικό θρίλερ ...που δεν περιμένεις με τίποτα αυτό το τέλος!



Το The One είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας 
που δημιουργήθηκε από τον Howard Overman και 
κυκλοφόρησε στο Netflix στις 12 Μαρτίου 2021.
Ο έρωτας -και τα ψέματα- δεν έχουν σταματημό, όταν μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και φτιάχνει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.
Ταινία του φανταστικού ...ίσως όχι τόσο μακρινού μέλλοντος.



Το Seaspiracy είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ του 2021 σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της αλιείας σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστή ο Ali Tabrizi, ένας Βρετανός σκηνοθέτης. Η ταινία εξετάζει διάφορες ανθρώπινες επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή και υποστηρίζει τον τερματισμό της κατανάλωσης ψαριών.
Άκρως ενδιαφέρον ντοκιματέρ που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε!



Έχεις να μου προτείνεις κάποια σειρά ή έργο που είδες και σου άρεσε;



1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα, ισως το Raisinig Dion να σου αρέσει. Αρκετή φαντασία αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.