Μυθιστόρημα με κλειδί

Εδώ είμαστε, με αστυνομικούλι το οποίο διαβάστηκε σε 3 ημέρες max και αυτό σημαίνει πως ήταν πολύ ευχάριστο στην αφήγησή του! Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με το Μυθιστόρημα με Κλειδί μας θύμισε Αγκάθα Κρίστι.

Μυθιστόρημα με κλειδί. Kalli's blog. BookLoverGR

Εκδόσεις Μίνωας

Σελίδες 372


Αν έχετε διαβάσει Αγκάθα Κρίστι, και σας αρέσει η Αγκάθα Κρίστι, σίγουρα θα σας αρέσει και το αστυνομικό μυθιστόρημα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη. Διαβάζετε πολύ ευχάριστα, δεν βαριέσαι σε καμία σελίδα, σε αφήνει σε αγωνία μέχρι τέλους και φυσικά γίνονται και αναφορές στην Αγκάθα Κρίστι. 

Ο συγγραφέας δημιούργησε πολλούς χαρακτήρες, διαφορετικούς μεταξύ τους, χωρίς να μας μπερδεύει με πολλές λεπτομέρειες. Τόσες όσες χρειάζεται για να εξελιχθεί η ιστορία. Στοιχεία από την παραδοσιακή ελληνική κοινωνία, ειδικά της κλειστής ελληνικής κοινωνίας, δεν λείπουν από το μυθιστόρημα, είτε με χαρακτήρες, είτε με περιγραφές. 

Ωστόσο... δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό το μυθιστόρημα. Ίσως περίμενα λίγο παραπάνω πρωτοτυπία; Ίσως επειδή υπάρχει αυτή η σύγκριση με την Αγκάθα Κρίστι να μην βοηθά τελικά όσο θα ήθελα; 

Όπως και να έχει παραμένει ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.