New products by Yves Rocher

 Η Yves Rocher φημίζεται για την καινοτομία και την έρευνά της και μας παρουσιάζει συνεχώς νέα προϊόντα. Τα νέα προϊόντα και η σειρά περιποίησης σώματος που θα βρείτε από αυτόν τον μήνα και πρέπει να δοκιμάσετε!

New products

Γαλάκτωμα σώματος Monoi

 Γαλάκτωμα Monoi 

Το περίμενα πως και πως αυτό το προϊόν, μιας και όλη η σειρά Monoi de Tahiti είναι από τις Best Seller της Yves Rocher! Φυσικά με το γνωστό εξωτικό άρωμα της σειράς και με φουλ ενυδάτωση, ό,τι πρέπει για τους πιο θερμούς μήνες του έτους, αλλά και όλο το έτος.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Monoi de Tahiti και Βούτυρο Καριτέ, αυτό το προϊόν περιποίησης με το εξωτικό άρωμά του, σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι στα νησιά όλο το χρόνο. Το δέρμα τρέφεται και ενυδατώνεται 24 ώρες χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. 

Πάρτε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στην παλάμη του χεριού σας και εφαρμόστε στο δέρμα του σώματος, μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν. Χρησιμοποιήστε καθημερινά στο σώμα.


Reparation

 Reparation 

Η νέα σειρά περιποίηση σώματος με Βούτυο Καριτέ και Καλέντουλα! Στην νέα σειρά διαθέσιμα είναι τα προϊόντα: 
  • Επανορθωτικό Γαλάκτωμα Σώματος, 390ml
Θρέφει και επανορθώνει το δέρμα. Ρευστή κρεμώδη υφή ιδανικό για καθημερινή χρήση στα κονονικά έως ξηρά δέρματα και για όσους αναζητούν ανάλαφρο τελείωμα.
  • Επανορθωτικό Πίλινγκ Σώματος, 250ml
Εντατική αλλά απαλή απολέπιση που δεν στεγνώνει το δέρμα. Εμπλουτισμένο με 100% φυτικής προέλευσης κόκκους για απαλή απολέπιση. Με 98% φυτικά συστατικά και χωρίς θειικές ενώσεις και χρωστικές. Οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.
  • Επανορθωτικό Βάλσαμο Σώματος, 250ml
Εξαιρετικά αποτελέσματα και υπέροχη υφή που αγκαλιάζει το σώμα με ένα αόρατο βελούδινο πέπλο. Επανορθώνει τα ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα. Μείωση της ξηρότητας κατά 35% και ενυδατωμένος επιδερμικός φραγμός. 98% φυτικά συστατικά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your comments make me smile :-)