Back to School

Είναι από τις αγαπημένες μου περιόδους, αυτή λίγο πριν την νέα σχολική χρονιά! Με τις νέες συλλογές σχολικών ειδών, τα προϊόντα, τα gadgets, κι όλα αυτά που θέλουμε για τα παιδάκια για την νέα τους σχολική χρονιά! Έψαξα και βρήκα τα πιο ιδιαίτερα, γουστόζικα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα!




Ισοθερμική Lunch Bag


Ισοθερμική τσάντα για να διατηρήτε ζεστό ή κρύο το γεύμα σας της εταιρίας The lunch Bags.

Ιδανική και άνετη τσάντα για το φαγητό του μικρού σας στο σχολείο, το παιδικό σταθμό, την βόλτα, τα βρεφικά γεύματα ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Το εξωτερικό της ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι ενώ εσωτερικά διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Hot&Cold© για να διατηρεί την θερμοκρασία του γεύματός αμετάβλητη για πολλές ώρες.
Διαθέτει επιπλέον 2 πλαϊνές εξωτερικές θήκες για να τοποθετεί το μπουκαλάκι του νερού ή το παγούρι και ετικέτα εσωτερικά για να γράφετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας.
Κλείνει με ταινία velcro και κόπιτσα.
Έχει χωρητικότητα 5 λίτρων, κατάλληλη για φαγητό ενός ατόμου.
Διαστάσεις: 21εκ.Μx16εκ.Πx24εκ.Υ.
Ιδανική και άνετη τσάντα για το φαγητό του μικρού σας στο σχολείο, το παιδικό σταθμό, την βόλτα ή όπου αλλού επιθυμείτε.


Θερμός Ανοξείδωτο Ποτήρι

Το ποτήρι θερμός Ecolife είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι.


Τσάντα πλάτης


Αυτό το σακίδιο θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, είναι ελαφρύ με άνετες χειρολαβές και μπροστινούς ιμάντες ώστε το σακίδιο να μην γλιστράει προς τα πίσω. Διαθέτει μπροστινές και πλαϊνές τσέπες, όπου μπορείτε να κρατάτε όλα σας τα πράγματα οργανωμένα και να τα βρίσκετε εύκολα.
Κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο υλικό R-PET και φροντισμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι ένα ελαφρύ, ευρύχωρο και πολύ άνετο παιδικό σακίδιο πλάτης.
Αυτό το σακίδιο πλάτης δεν θα εντυπωσιάσει μόνο εσάς, αλλά και τους γύρω σας γιατί είναι μαγικό. Όταν το συναντά το φως του ήλιου, τότε τα λευκά σημεία του σακιδίου αλλάζουν χρώμα και γίνονται λιλά. Παρακολουθείστε τα εμβληματικά μνημεία όλου του κόσμου να αλλάζουν χρώμα.
Διαστάσεις: Ύψος 42cm. x Πλάτος 2cm.
Ρυθμιζόμενοι ιμάντες με επένδυση
Πλευρικές θήκη για το μπουκάλι νερού.

Η αλήθεια, η Pepita Kids Collection, είναι από τις αγαπημένες μας σχολικές συλλογές και μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα στο site.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.