Organize your Make Up...Vol1

3:49 μ.μ.
Ξέρω, πολλές λατρεύουν τα προϊόντα make up. Πόσες τα έχουν τακτοποιημένα;; Εάν το συρτάρι σας μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας, καλύτερα να ξανά σκεφτήτε πως θα μπορούσατε να το κάνετε πιο λειτουργικό.



Για αρχή, κάντε ένα ξεκαθάρισμα σε παλιά και καινούρια. Ποιά έχουν λήξει ή όχι.
Στην συνέχεια, ξεχωρίστε τα ανά είδους, δηλαδή όλα τα κραγιόν μαζί, τα μολύβια ματιών, χειλιών, ρουζ, πούδρες κλπ. 
Εάν θέλετε να τα οργανώσετε ακόμη καλύτερα, μπορείτε να τα βάλετε και ανά χρώμα. Οι κόκκινες αποχρώσεις των κραγιόν μαζί και πάει λέγοντας. 
Αυτήν την εργασία μπορείτε να την κάνετε πάνω στο κρεβάτι σας, απλά αδειάστε τα όλα πάνω στο κρεβάτι, ή σε ένα τραπέζι. Και πρωπαντός... να έχετε υπομονή... Το καλό πράγμα για να γίνει θέλει τον χρόνο του. Μετά όμως θα είστε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα!



Ένας τρόπος για να τα οργανώσετε μέσα σε συρτάρι, είναι να προμηθευτείτε διαχωριστικά συρταριού, και να τοποθετήσετε ενδιάμεσα όλα τα προϊόντα κατά είδος πάντα!
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά παπουτσιών, 


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις θήκες μαχαιροπήρουνων.



Εάν τώρα, δεν έχετε χώρο σε συρτάρι, υπάρχουν χώροι που μπορεί να μην τους είχατε φανταστεί καν. Όπως, πίσω από την πόρτα του δωματίου, με την βοήθεια μιας παπουτσοθήκης.

Εάν πάλι είστε τύπος που θέλετε να τα βλέπετε όλα... τότε σας προτείνουμε μερικές ιδέες διακοσμητικές, που δεν θα κουράζουν το μάτι και θα φαίνονται όλα τακτοποιημένα και μέρος της διακόσμησης...






Ελπίζω να σας βοήθησε το άρθρο και να σας έδωσε ιδέες οργάνωσης! Άλλωστε η εποχή το προστάζει! Αναμένουμε και τις δικές σας ιδέες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.