Cheers λοιπόν...

10:43 π.μ.

Και ήρθε αυτή η εποχή που προετοιμαζόμαστε για την πιο γιορτινή και λαμπερή εποχή του έτους!

Από εχθές ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για να στολίσουμε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι... Νωρίς θα μου πείτε, ναι, αλλά το έχουμε ανάγκη, ειδικά με όσα συμβαίνουν δυσάρεστα σε παγκόσμιο και μη επίπεδο.


Cheers λοιπόν. Kalli's blog.


Χίλιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό. Δεν είναι προσωπικά η πιο αγαπημένη μου εποχή, γιατί έχει συνδυαστεί με όχι τόσο εύθυμες προσωπικές καταστάσεις τα τελευταία αρκετά έτη. Κάθε έτος λέω πως θα το δω διαφορετικά, θα είναι διαφορετικά, θα το κοιτάξω από άλλη οπτική γωνία και έτσι θα φανεί πιο λαμπερό και γιορτινό και χαρούμενο.

Θα είναι άραγε έτσι φέτος;

Διατηρώ μία στάση θετικότητας, αλλά ταυτόχρονα επιφυλακτικότητας. Οι χίλιες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μπλοκάρονται με εργασίες και βάζοντας στην φαντασία μου ένα μεγάλο κόκκινο απαγορευτικό stop.

Μέχρι στιγμής λειτουργεί!

Σήμερα λοιπόν, θα κατέβουν όλα τα στολίδια από το πατάρι, θα γίνει ένας όμορφος χαμούλης σε όλο το σπίτι, θα βλέπω τα φωτεινά χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μου και στο τέλος, το βράδυ, συνηθίζουμε να αφήνουμε αναμμένα μόνο τα λαμπάκια του δέντρου και να απολαμβάνουμε! Ίσως βάλουμε και μια ταινία να δούμε.

Cheers λοιπόν...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.