Μπαζάρ - Φωτογραφίες

Το μπαζάρ μας έλαβε τέλος, την Κυριακή, λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.



Παρασκευή πρωί, ήρθε η ώρα να στήσουμε την πραμάτια μας. Στον 1ο όροφο τα πράγματα είναι εύκολα. Ο πάγκος έτοιμος της κουζίνας και ο καναπές με 3 τραπεζάκια μικρά. Ο πάγκος στρώθηκε με το ασορτί τραπεζομάντηλο και στολίστηκε με την πραμάτια της Μαρίνας.


Ο καναπές και το τραπεζάκι ντύθηκαν με κόκκινο χαρτί και στολίστηκαν με λαμπαδίτσες, κεράκια, ρεσό, εικονίτσες και μπιζού από την Ελένη.


Στο εισόγιο γίνανε μεταφορές, κατασκευές και με πολύ φαντασία και χρώμα έγινε ένας χώρος γεμάτος αισιοδοξία και Άνοιξη! Η ντουλάπα καλύφθηκε με ριχτάρι όπου κρεμάστηκαν λαμπαδίτσες και χειροποίητα κοσμήματα. Τα τραπέζια καλύφθηκαν με κίτρινα χαρτιά και στολίστηκαν πολύχρωμες λαμπάδες, κατασκευές με ξύλα θαλάσσης, πετρούλες, λουλούδια, καθρέφτες και χειροποίητα κοσμήματα.


Ένα τραπεζάκι μπαμπού έγινε το εκθετήριο το δικό μου με τα καλλυντικά, τις κολώνιες, τα είδη σπιτιού.


Πολλοί φίλοι παλιοί αλλά και νέοι μας ήρθαν επίσκεψη. Ήπιαμε το καφεδάκι μας, τους χυμούς μας, τα τοστάκια μας, τα σοκολατάκια μας, κι ότι άλλο τέλος πάντων παντελώς αντι-διαιτιτικό! (Μην περιμένετε φωτό από αυτά, για να μην σας βάλω σε πειρασμό). Μα όπως έχω πει σε πολλά σχόλια ήδη στο Facebook, περάσαμε υπέροχα με τα κορίτσια! Σίγουρα θα επαναληφθεί! Γι' αυτό... το νου σας!

**Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις ξεχωριστές για κάθε κοπέλα που παρουσίασε τα πράγματά της στο μπαζάρ για να την γνωρίσετε καλύτερα και εσείς. 


Φιλάκια πολλά!! :-))

2 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσια. Και του χρόνου με υγεία να είστε γερές να το επαναλάβετε. Ελπίζω να άξιζε τον κόπο (από οικονομικής άποψης) αλλά όπως και να χει ήταν μια δημιουργική συνάντηση που πάντα... αξίζει τον κόπο. Φιλιά. Callie By Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. #Kathycallie το μπαζάρ από όλες τις απόψεις (οικονομική, γνωριμιών κλπ) άξιζε ;-) Την επόμενη φορά σε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.