Πόσο συχνά ακολουθούμε την μόδα, και πόσο πιστά;

7:03 μ.μ.

Εμείς οι γυναίκες είμαστε παράξενα πλάσματα. Το ομολογώ! Θέλουμε να είμαστε όμορφες, στην τρίχα, να παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας και να τις ακολουθούμε. Κάθε εποχή βγαίνουν οι νέες αφίξεις σε χρώματα, στυλ, κοψίματα, υφάσματα και συνδυασμοί που πρέπει να τα ακολουθούμε. Μα πρέπει;

Και φυσικά, η μόδα δεν είναι μόνο στο ντύσιμο, αλλά και στο μακιγιάζ, στην περιποίηση των άκρων και στο μαλλί. Πολλά δηλαδή που πρέπει εμείς οι γυναίκες να παρακολουθούμε για να μην είμαστε 'πίσω'.

Ομολογώ πως ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που παρακολουθούσα τι γίνεται κάθε εποχή ως προς τα παραπάνω. Εάν μου άρεσε κάτι στην βιτρίνα και μου πήγαινε θα το έπαιρνα. Είχε τύχει να θέλω ένα συγκεκριμένο στυλ παντελονιού και επειδή δεν ήταν στην μόδα δεν το έβρισκα πουθενά. Το ίδιο και με πουκάμισο. Είναι τόσο εκνευριστικό! 

Οι εποχές που όλοι λίγο έως πολλοί είχαμε την άνεση να αγοράζουμε μερικά πράγματα με βάση τις τάσεις της μόδας έχουν περάσει. Μην κρυβόμαστε. Η κρίση μας έχει επηρεάσει. Πλέον κοιτάμε την πρακτικότητα του πράγματος. Θέλουμε να έχουμε κλασσικά κομμάτια που να μπορούμε να τα φορέσουμε οποιαδήποτε στιγμή. Με άλλα λόγια στυλ που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. 

Επίσης, η ευρηματικότητα πολλών blogger αλλά και e-magazines παρέχουν tip για το πως να αξιοποιήσουμε τα περσινά ρούχα, να τα ανανεώσουμε χωρίς κόστος ή τουλάχιστον πολύ χαμηλό κόστος από το να παίρναμε κάτι καινούριο. Εάν έχετε λίγη φαντασία και πιάνουν τα χέρια σας, ένα απλό μακό μπλουζάκι ή πουκάμισο, ή ένα απλό τζιν μπορείτε να το μετατρέψετε σε καινούριο! 

Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει ;-) 

Μία παρατήρηση: Δεν σημαίνει ότι όταν κάτι είναι στην μόδα μας πάει! Συμβουλή για όλες όσες βλέπω στον δρόμο που φοράνε ότι θέλουν, όπως θέλουν, αδιαφορώντας εάν τους πάει, μόνο και μόνο επειδή είναι στην μόδα! Έλεος! 

Παρατήρηση Νο2: Επιτέλους βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ! Έχετε η κάθε μία την δική σας προσωπικότητα. Αναδείξτε την μέσα από τα ρούχα και γενικότερα την εμφάνισή σας.


2 σχόλια:

  1. polu wreo k xrisimo post! bravo kalli mou!


    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Είναι αυτά που βλέπω και παίρνω ανάποδες που λέμε ... ε έπρεπε να τα πω μπας και αλλάξουμε τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα αλλά και εμάς τους ίδιους!
    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.