ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ;

4:22 μ.μ.



 Μπορεί για τον κόσμο να είσαι κάποιος αλλά…  για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος!



Με αυτή την φράση λοιπόν, θέλω να σας πω πως τα εξημερωμένα ζώα δεν έχουν κανέναν άλλον να τα φροντίζει και να τα προστατεύει ΕΚΤΟΣ από ΕΜΑΣ


Οι εποχές είναι δύσκολες και εις το όνομα της οικονομικής κρίσης ξαφνικά οι δρόμοι γέμισαν εγκαταλελειμμένα κατοικίδια. Αυτή η δικαιολογία ακούγεται πολύ… φθηνή όταν είσαι  Άνθρωπος. Ο πολιτισμός μας φαίνεται από το πώς φερόμαστε στα ζώα. Οπότε σκεφτείτε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Αν ΟΛΟΙ μας βοηθούσαμε και προσφέραμε έργο και αξίες στην κοινωνία ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαίναμε ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

Καθημερινά στους δρόμους βλέπουμε φοβισμένα, διψασμένα και πεινασμένα τετράποδα, όμως..σχεδόν κανείς δεν σταματά να τους προσφέρει αυτήν την σημαντική επιβίωση για ΕΚΕΙΝΑ (φαί και νερό) αλλά… δεδομένη και ασήμαντη για μας.


Παίρνω την πρωτοβουλία να σας ζητήσω κάποια ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  για τους τετράποδους φίλους μας τα οποία θα καταναλώνονται είτε στα αδέσποτα που περιθάλπω ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στις γύρω περιοχές της κατοικίας μου είτε δίνοντάς τα σε φιλοζωικές οργανώσεις ή σε κάποια άτομα που εκτελούν το ίδιο έργο με εμένα. Θα ενημερώνεστε κάθε φορά για το που πάει το κάθε τι. Μπορούν να βοηθήσουν όσοι έχουν ΠΟΛΛΑ αλλά κι όσοι έχουν ΛΙΓΑ χρήματα οπότε οι δικαιολογίες ΔΕΝ  έχουν χώρο εδώ

ΔΕΝ ζητώ χρήματα.


Τα αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε για σκύλους και γάτες είναι τα εξής:

ü *μπολάκια για φαί και νερό (μπορεί να είναι π.χ. ένα μπολ από παγωτό ή έναν κουβά του σουπερ μάρκετ από γιαούρτι ή ποπ κόρν)
ü *ξηρά τροφή
ü *Κονσέρβες
ü *Λιχουδιές
ü *Παιχνίδια
ü *περιλαίμια ή αμπούλες για τα τσιμπούρια
ü *Σπιτάκια
ü *κολάρα-οδηγοί
ü *κουβέρτες
ü *πάνες
ü *χάπια που κοστίζουν 2-3€ και υπάρχουν στα κοινά φαρμακεία όπως είναι τα : 
   zylapour  των 300mg,
   vibramycin των 100mg,
   cibacen,
   αποπαρασιτικά  χάπια drontal,
   ό,τι άλλο κτηνιατρικό φάρμακο θέλετε

***Ακόμα και 1 χάπι που περίσσεψε από την φαρμακευτική αγωγή του σκύλου σας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!


"Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, όχι επειδή υπάρχουν κάποιοι που κάνουν κακό, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιοι που κοιτούν και δεν κάνουν τίποτα!"
(Albert Einstein)

Αν το πιστεύεις κι εσύ αυτό το ρητό βοήθησε στην πράξη επικοινωνώντας μαζί μου με mail στο maria_stamatis@hotmail.gr για να κανονίσουμε να παραλάβω τα πράγματα που έχεις μαζέψει για αυτόν τον σκοπό.


Διάδωσέ το!
 Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!
Μαρία Θεοδοσίου, 20 χρονών, από Κορυδαλλό

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου! Είμαι κι εγώ ενεργή φιλόζωη και ξέρω πως αν είσαι άνθρωπος δεν μπορείς να αγνοήσεις οποιοδήποτε πλάσμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα. Είναι συχνά τεράστια ευθύνη, μεγάλη ταλαιπωρία, άγχος μέχρι να τους βρεις σπίτι, οδύνη όταν κάτι δεν πάει καλά, αιμορραγία στα οικονομικά, αλλά όταν ένα ζωάκι σωθεί από σένα, βρει αξιόλογη οικογένεια ή κοιμηθεί το βράδυ δίπλα σου με ευγνωμοσύνη η ευτυχία είναι ανείπωτη! Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι πως την παραμικρή ευαισθησία να έχεις, δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτά τα μάτια...
    Εύχομαι η πρωτοβουλία σου να έχει ανταπόκριση και χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε όλο και πιο πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ενέργεια συνεχίζετε και σήμερα. Η βοήθεια που λάβαμε ήταν πραγματικά μεγάλη! Δεν σταματάμε... Βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους. Συνεχίστε να το διαδίδεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.