Πόσα διαφορετικά είδη κεραλοιφών υπάρχουν;


ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ

Κηραλοιφή για κρυολογήματα με αιθέρια έλαια πεύκου , μέντας και ευκαλύπτου Ανακουφίζει από μυικούς πόνους και κρυολόγημα.

Κεραλοιφή για ρευματισμούς, αρθρίτιδα , βρογχίτιδα και πρησμένα πόδια με αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, λεβάντας, ‘Αρκενθου,και φασκόμηλου.




κεραλοιφη για ξηρα ταλεποριμενα δερματα με λαδι αβοκαντο Περιέχει ελαϊκό, λινελαϊκό οξύ, υψηλές ποσότητες βιταμινών Α, Β και D, κάλιο, λεκιθίνη και φυτοστερόλες. Απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει βαθιά, τρέφει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητά του και του προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των σημαδιών του γήρατος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αλλά απαραίτητο στα ξηρά, αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα.

Κεραλοιφη με προπολη για δερματικές παθήσεις, κατακλίσεις ηλικιωμένων, καψίματα Α΄βαθμού, ακόμη κ για μετά το κάψιμο από τον ηλιο , για σκασμένα χέρια κλπ. Με αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, βακτηριοκτόνο, αντιμικροβιακή, μυκητοκτόνο δράση, που επιδρά καταλυτικά στη θεραπεία των δερματοπαθειών (ξηροδερμία, επούλωση πληγών και εγκαυμάτων, χιονίστρες, σχισμές, ραγάδες, κνησμούς, κοψίματα, έρπη ζωστήρος ,ψωριαση,μυκιτες κ.α).

Κεραλοιφη με γνήσιο μελισσοκερι και αγνό παρθένο ελαιόλαδο ιδανική για προστασία από τις ραγάδες στην εγκυμοσύνη, αποφυγή τραυματισμού των θηλών κατά τον θηλασμό και θαυματουργή στην πρόληψη και τη θεραπεία του συγκάματος πάνας των μωρών! Φυσική προστασία από το κρύο με αγνά υλικά, απλή και αποτελεσματική!

Κεραλοιφη με σπαθολαδο φάρμακο, ιδανικό για δερματικές παθήσεις, εγκαύματα, τραύματα, για τον επιχείλιο έρπητα, ρευματικούς πόνους, μασάζ, σκάσιμο των χειλιών και τον χεριών κ.α.

Κεραλοιφη για μυϊκούς πόνους ,διάστρεμμα με αιθέριο έλαιο πεύκου ,κανέλας ,δάφνης.

Κεραλοιφη για ακμή ,μαύρα στίγματα και καφέ κηλίδες από τον ήλιο με αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρο, λεμονιού και άρκευθου.

Κεραλοιφη για κιρσούς με αιθέριο έλαιο κανέλας ,γιασεμιού και νερουλι.

Κεραλοιφη για αντιγυρανση και μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών με αμυγδαλελαιο και αιθέριο έλαιο ylang ylang και αμυγδαλέλαιο.

Κεραλοιφη για σύσφιξη προσώπου με αιθέρια έλαια.

Κεραλοιφη για την απομάκρυνση των εντομών με αιθέριο έλαιο σιτρονελας η ευκαλύπτου και λεβάντας.

Κεραλοιφη για ρυτίδες με αιθέρια έλαια κυπαρισσιού ,φασκόμηλου, δενδρολίβανου και μάραθου .

Κεραλοιφες προσώπου για επιδερμίδες χωρίς προβλήματα κατάλληλες για ευαίσθητες ,μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.
Μπορουν να προστεθουν και βιταμινες Α και Ε

Ολες περιεχουν και την θαυματουργη μαστιχα χιου!!!

κεραλοιφη με σπιρουλινα.Είναι από τις πιο πλούσιες τροφές στην αντιοξειδωτική προ-βιταμίνη Α(Β-καροτίνη).
Είναι ιδιαίτερα καλή πηγή των βιταμινών Β12 και Ε.
Τα κύρια αντιοξειδωτικά στοιχεία της σπιρουλίνας δρουν κατά του καρκίνου και της πρόωρης γήρανσης.
προστατεύει τα κύτταρα από ελεύθερες ρίζες,
Είναι ιδιαίτερα καλή πηγή των βιταμινών Β12 και Ε.

νεα!!! κεραλοιφη με αιθεριο ελαιο τριανατφυλλου...
περιέχει περίπου 500 ενεργά συστατικά! Θεωρείται από τα καλύτερα υλικά για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Βοηθά σημαντικά το γηρασμένο δέρμα, το δέρμα με ρυτίδες, κοκκινίλες ή ακόμη και έκζεμα (κυρίως στα παιδιά), καθώς:
● Είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, κάτι που του προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα.
● Συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.
● O καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, εμφανίζοντας έτσι σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας. Συγχρόνως βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης και προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

ΛΑΔΑΚΙΑ

Λαδάκι κατά της κυτταρίτιδας....
Λαδάκι για την περιοχή των ματιών κατάλληλο για μαύρους κύκλους
Λαδάκι αντιγυρανσης.
Λαδάκι για ραγαδες.
Λαδάκι σωματος για συσφιξη και κυτταριτιδα.
Λαδακι για ημικρανιες
Λαδακι για μυικους πονους
Λαδακι πριν την αθληση(προθερμανση των μυων).
Λαδακι μετα την αθληση.
Λαδακι για ρευματισμους.

Σε μπουκαλάκια των 100 ml 9e το ενα.Συσφιξη κυτταριτιδα 11ε

Η εφαρμογή των παραπάνω προϊόντων πρέπει να γίνεται 2 φορές την ημέρα πρωί και βράδυ. Για να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν και να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερη απόδοση, θα πρέπει να κάνετε τις εξής κινήσεις μασάζ: Αρχικά απλώστε το προϊόν στην προβληματική περιοχή και αρχίστε να κάνετε μικρές κυκλικές κινήσεις – απαλές προς τα κάτω και πολύ δυνατές προς τα πάνω, πιέζοντας με τις άκρες των δαχτύλων.



Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ την Ιωάννα για τις πολύτιμες πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας! Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά και εγώ κεραλοιφή και έχω μείνει υπέρ ευχαριστημένη! Σας την συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Ότι πιο φυτικό και αποτελεσματικό υπάρχει!




4 σχόλια:

  1. Mesa sto mialo mou eisai. Prin liges imeres mou ekanan doro ena set apo keraloifes kai exo meinei katefxaristimeni. Tin exo idi xrisimopoihsh gia ena mirkoegavma kai gia ton erethismo tis mikris ston popo tis. Fovero apotelesma!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν ξεραμε την δυναμη της φυσης και την εκμεταλλευομασταν σωστα , τοτε θα ηταν ολα πολυ πιο ευκολα! Να δοκιμασεις και τις υπολοιπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κεραλοιφες που αναφερεται τις φτιαχνετε εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο άρθρο υπάρχει το link για το πού μπορείτε να τις βρείτε.

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.