Γιορτή της Μητέρας


Τα νεότερα από την γιορτή της μητέρας, είναι ότι τα περάσαμε οικογενειακά. Γιορτή με φαγητό και φυσικά γλυκό! Μία υπέροχη τούρτα ανάμεικτη με μπισκότο! Φρεσκότατη πρέπει να ομολογήσω. Εννοείτε πως δεν λύπανε τα δωράκια που στην δική μας περίπτωση ήταν λουλουδάκια για να εμπλουτίσουμε τον κήπο μας. Προσπαθώ να κάνω έναν αξιοπρεπή κήπο! 



Στην συλλογή μας προστέθηκε ένας βασιλικός ο οποίος μοσχομυρίζει όποτε βγαίνω στο μπαλκόνι. Μία διπλή γαρδένια, μικρούλα είναι αλλά έχει πολλά μπουμπουκάκια απάνω της, σήμερα την έβαλα σε πιο ευρύχωρη γλάστρα. Επίσης μία μίνι τριανταφυλλίτσα με ροδοκόκκινα τριανταφυλλάκια (ελπίζω να μην μου ποιάσει ζουζούνια).

Αρχίζει και εμπλουτίζετε με διάφορα φυτά η μια γωνιά στο μπαλκόνι και αν και μικρό, φαίνεται πολύ όμορφο! 

Η ημέρα για την γιορτή της μητέρας κύλισε ήρεμα και με πολύ αγάπη από μαμάδες και παιδάκια, μιας και στο σπίτι είχαμε μαζευτεί 4 γενιές! Καταπληκτικό; 

Εκείνη την ημέρα φανταζόμουν πως θα είναι όταν θα έχω και τα δικά μου εγγονάκια, τα παιδάκια των παιδιών μου, να παίζουν και να ζουζουνίζουν γύρω γύρω! 

Μάνα μόνο μία, και όχι απαραίτητα μόνο η βιολογική. Λέξη που έχει μέσα πολλές έννοιες όπως αισθήματα, συναισθήματα, έργο. Να χαιρόμαστε την Μητέρα μας κάθε ημέρα του χρόνου, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε στιγμή.


4 σχόλια:

  1. ..τι όμορφο! 4 γενιές!!!!Μακάρι όλες οι μανούλες του κόσμου να είναι γερές και να καμαρώνουν τα παιδιά τους γερά και τυχερά!Εύχομαι να δεις και να χαρείς και την επόμενη γενιά!Τα λουλούδια σίγουρα βρήκαν τη θέση τους!Καλή συνέχεια στη μέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαριτωμένο τούτο το μπλογκοσπιτάκι..δροσερό κοριτσίστικο και ποικίλόχρωμο!!γράφτηκα και επαυξάνω..πολύ γλυκούλικη και η ανάρτηση σου για την ημέρα της μητέρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. #Georgette B.
    Τα λουλούδια βρήκαν την θέση τους και μερικά άλλα περιμένουν το νέο τους σπίτι, πιο ευρύχωρη γλαστρούλα. Εύχομαι πάντα χαρές να έχει όλος ο κόσμος και εσύ ότι επιθυμείς!! Σε ευχαριστώ πολύ για την βόλτα από το σπιτάκι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. #Kate'sCakeBox
    Καλώς ήρθες στο μπλοκοσπιτάκι μου!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.