Το ξέσπασμα μιας μάνας κατά τις Χριστουγεννιάτικες σχολικές διακοπές ~ χιουμοριστικό

Εντάξει, ότι πω παρακάτω μην το πάρετε της μετρητοίς. Είναι το ξέσπασμα μιας μάνας κατά τις Χριστουγεννιάτικες σχολικές διακοπές όπου τα πιτσιρίκια είναι σπίτι, και θα μου πείτε γιατί να είναι σπίτι και να μην βγαίνουν βόλτα; Γιατί αγαπητοί μου τυχαίνουν και κάτι ιώσεις άλλο πράγμα που δεν σε αφήνουν ούτε να προγραμματίσεις ούτε τίποτα. Κλείνεσαι και στο σπίτι και όλα τα νεύρα μαζεύονται σε μικρούς και μεγάλους.


Καλά είναι τα παιχνίδια τα επιτραπέζια, τα παζλ, οι ταινίες, οι μικροί μάγειροι αλλά για πόσο; Όταν αυτά θέλουν να πηδήξουν να σκαρφαλώσουν να φωνάξουν να πετάξουν από εδώ και από εκεί τα πράγματά τους κάθε τρις και λίγο, και εσύ καημένη μαμά είσαι από πίσω να τα μαζεύεις για να μην πέσει κανένας κάτω πατώντας το αυτοκινητάκι!

Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε ριζικές αλλαγές ...
Είτε να θυσιάσουμε ένα δωμάτιο για παιδότοπο με όλα τα μπαλόνια και τα φουσκωτά, είτε ...όπως είπαν και μερικές μαμάδες στο facebook, να προμηθευτούμε καμιά ντουντούκα σε συνδυασμό με σφυρίχτρα μπας και μας ακούσουν τα παιδάκια μας και δεν νοιώθουμε διάφανες!

Αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.