Στόλισμα... τώρα Ξεστόλισμα

12:22 π.μ.
Ωραία στολίσαμε, με τραγούδια και χαρές, ευχαριστηθήκαμε το σπίτι μας με όλες αυτές τις γιρλάντες, Άγιους Βασίληδες, Φάτνες, μπάλες, κάρτες χριστουγεννιάτικες, κεριά, ένα κάρο στολίδια ...ανάσα για να τα μαζέψουμε.



Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα το ξεστόλισμα είναι φοβερά βαρετό, και μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι και πονοκεφαλιάζω! Γιατί, όχι μόνο πρέπει προσεκτικά να βάλεις ξανά το κάθε στολίδι αμπαλαρισμένο για να μην σπάσει και να το έχεις ξανά του χρόνου με το καλό τέτοια εποχή, αλλά μετά σε περιμένει και μια γενική στο σπίτι για να μαζέψεις σκόνες και ακαταστασία! Ξέρετε, όλα αυτά τα ωραία πράγματα που έχουν να κάνουν με ξεσκόνισμα, σκούπισμα, τζάμια, πατζούρια, κλπ. και που δεν σε βοηθάει κανείς παρά οπλίζεσαι με υπομονή και όσες μέρες σε πάρει. Προσωπικά μέσα σε 2 ημέρες πρέπει να τα έχω τελειώσει! Όλα!

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πόσο βολικό θα ήταν να είχα μία αποθήκη-δωμάτιο και όχι πατάρι. Έτσι θα μπορούσα να αμπαλάρω το χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόκληρο μαζί και όλες τις μπάλες, γιρλάντες, φωτάκια και ότι άλλο έχει απάνω του! Κάτι σαν την παρακάτω φωτογραφία! Έτσι θα μπορούσα να το έχω έτοιμο του χρόνου! Χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα!

Ε; Συμφωνείτε;
Επίσης, μην ακούσω καμία να λέει πως βγάζει το δέντρο έξω στην αυλή, μπαλκόνι, ή το βάζει στην μπανιέρα, και το βρέχει για να καθαρίσει! Όποια το κάνει, την θερμοπαρακαλώ να έρθει να κάνει την γενική του σπιτιού μου!

Συνιστώ λοιπόν σε όλες υπομονή, και το καλύτερο να το διασκεδάσετε βάζοντας μουσικούλα ή κάνα κουτσομπολίστικο πρόγραμμα στην TV! Ή πάρτε τηλέφωνο την κολλητή σας και πιάστε την κουβέντα. Ξέρετε πόσο ευχάριστα και απροσδόκητα γρήγορα γίνονται όλα; Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.