Πρώτο μέρος διακοπών

Το πρώτο μέρος των διακοπών μας έλαβε τέλος και μας κακοφάνηκε λίγο που επιστρέψαμε ...αλλά έπρεπε! Οι διακοπές μας περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, όλα αυτά που θα πρέπει να γίνονται για να λες ότι κάνεις διακοπές... ηρεμία, μπάνια στην θάλασσα, παιχνίδια, και καλούς φίλους για να τα μοιραστείς.


Τα πιτσιρίκια απόλαυσαν φύση, μακρυά από το χάος της πόλης, και το καταευχαριστήθηκαν! Στεναχωρήθηκαν τόσο πολύ που φύγαμε, αλλά δώσαμε υπόσχεση να επιστρέψουμε!

Φυσικά, υπήρξαν και πολλά απρόοπτα! Μέσα στο πρόγραμμα όμως είναι όλα, και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να επανερχόμαστε καλύτεροι! Μεταξύ άλλων... φύκια μας τσίμπησαν αγρίως, πυρετός, απίστευτα κουνούπια -βιονικά- δεν εξηγείται αλλιώς, αέρηδες που δεν μας άφηναν αρκετές ημέρες να κάνουμε μπάνιο λόγο κυμάτων, και πολλά πολλά άλλα...

Κρατάμε όμως όλα τα καλά και συνεχίζουμε για τις υπόλοιπες διακοπές μας, με την πρώτη ευκαιρία! Εντάξει... μας λύψατε και εσείς λιγάκι!!!! Δεν είχαμε πρόσβαση στο διαδίκτυο όλες αυτές τις ημέρες και με την επιστροφή βρήκαμε τόσα πολλά μηνύματα να μας περιμένουν!!!

Επιστρέψαμε με πολλές ιδέες για την νέα σχολική χρονιά, για διακόσμηση, για μαγειρική και πολλά πολλά άλλα! Αλλά, μην βιάζεστε

...το Καλοκαίρι είναι ακόμη ΕΔΩ!!



2 σχόλια:

  1. Καλή επάνοδο και με το καλό στο μέρος Β!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα!!!! Να ευχηθώ και σε εσένα καλές διακοπές!!!! :)

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.