Pano apo Dio (PA2) at Det Gale ~ Live


Η καλή παρέα, η περιποιημένη καφετέρια-club και ένα από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα είναι ότι χρειάζεσαι για να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!


Εχθές το βράδυ λοιπόν, βρεθήκαμε μαζί με την Ρούλα, στην Det Gale και απολαύσαμε το ποτό μας και τους Pano apo Dio (PA2) live! Περιττώ να σας πούμε ότι μείναμε μέχρι που έκλεισε το μαγαζί!



Είχε έρθει αρκετός κόσμος, εμείς όμως φτάσαμε στις 9.30μμ! Η Det Gale, μία προσεγμένη καφετέρια-club, με ωραία διακόσμηση και άψογη εξυπηρέτηση, σε κεντρικό δρόμο λίγο πριν τα καραβάκια στο Πέραμα. Οι τιμές, δε, πάρα πολύ καλές! Σε επόμενή σας έξοδο μην διστάσετε να την επισκεφθείτε!


Το πρόγραμμα των PA2 εξαιρετικό! Μας ταξίδεψαν σε αγαπημένες εποχές, με τραγούδια από Καζούλη, Τουρνά κλπ, αλλά και ξένου ρεπερτορίου, ποπ-ροκ διασκευές! Οι ΡΑ2 όμως, έκαναν κι ένα flash back δικών τους τραγουδιών από την αρχή της δημιουργίας τους μέχρι και σήμερα, παλιά και νέα!

Μάλιστα εχθές έκλεισαν 2 έτη γνωριμίας και το γιόρτασαν με μια υπέροχη τούρτα και πολλές πολλές ευχές για πολλές ακόμη δημιουργίες και εμφανίσεις!



Εδώ να πούμε πως αποκλειστικός χορηγός των ΡΑ2 της χθεσινής εμφάνισης ήταν τα Μουσικά Σαρδάμ!

Εμείς ανυπομονούμε για το επόμενο live των ΡΑ2 και φυσικά θα σας κρατάμε ενήμερους κι εσάς!
Για περισσότερες φωτογραφίες από το live μπορείτε να δείτε εδώ.




Τους Pano apo Dio (PA2) μπορείτε να τους βρείτε στα παρακάτω link:
facebook : Pano Apo Dio
site : http://panoapodio.gr
youtube : https://www.youtube.com/user/PanoApo2


3 σχόλια:

  1. Περάσαμε υπέροχα ,οφείλω να ομολογήσω!!!!ωραίο περιβάλλον,πολύ καλή μουσική,καταπληκτικές διασκευές του συγκροτήματος!Μπράβο παιδιά,να συνεχίσετε έτσι...Πάντα επιτυχίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.