Ο Άγιος Βασίλης ήρθε ...και έχουμε αποδείξεις!

Ξυπνήσαμε και τρέξαμε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να βρούμε τα δώρα που μπορεί να άφησε ο Άγιος Βασίλης! Αλλά τι να δούμε; Είχε κάνει πατημασιές σε όλο το χαλί από το χιόνι στις μπότες του!!


Οδηγίες προς μαμάδες:
Πάρτε παντόφλες μεγάλου μεγέθους, και πασπαλίστε μπόλικη ζάχαρη άχνη στην σόλα και πατήστε μετά για να μείνουν τα χνάρια!
  
Ακολουθήσαμε τα χνάρια και σταματάνε μπροστά από το πιατάκι με το κουραμπιέ και το ποτήρι το γάλα! Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να πείναγε και να διψούσε!

Οδηγίες προς μαμάδες:
Μην ξεχάσετε να φάτε λίγο από το κουραμπιέ και να αφήσετε να πέσει και λίγη ζάχαρη άχνη τριγύρω. Πιείτε από το ποτήρι το γάλα και αφήστε δαχτυλιές πάνω στο ποτήρι από την ζάχαρη άχνη!

Φυσικά στο τέλος βρήκαμε τα δώρα τα οποία είχαν τα ονόματά μας απάνω! Μαζί και έναν φάκελο κατευθείαν από τον Βόρειο Πόλο με γραμματόσημα και από όλα!! Μέσα υπήρχαν κάρτες με ευχές για όλους μας και μια υπόσχεση να ξανά έρθει ο Άγιος Βασίλης του χρόνου τα Χριστούγεννα, αν είμαστε καλά παιδιά!! 

 Οδηγίες προς μαμάδες:
Αυστηρά θα πρέπει να έχουν κοιμηθεί τα παιδιά για να μπορέσετε να τα προετοιμάσετε όλα αυτά και να μην σας πιάσουν στα πράσα!! Γιατί μετά ...άντε εξήγησε!!
Να είστε σε ετοιμότητα με για να τραβήξετε βίντεο με τις αντιδράσεις των παιδιών!! Είναι όλα τα λεφτά!!
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η ημέρα των Χριστουγέννων!! Μαζί με τα παιδιά χαρήκαμε κι εμείς και βλέπουμε ξανά και ξανά το βίντεο που αποθηκεύσαμε για να θυμόμαστε για πάντα τα φετινά Χριστούγεννα!!
Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο!!

8 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε πολύ!! Να είσαι καλά!! Ότι καλυτερότερο για εσένα και την οικογένειά σου εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά με υγεία, πολλά χαμόγελα και πολλή πολλή αγάπη!! Τα ετοίμασες όλα υπέροχα! Εμείς τον περιμένουμε την Πρωτοχρονιά και σίγουρα θα κάνω και το κόλπο με τις πατημασιές :-)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνήθως και εμείς τον περιμένουμε την Πρωτοχρονιά, αλλά φέτος κάναμε ειδική συμφωνία μαζί του!! Αναμένω τις εντυπώσεις τους όταν τους τα ετοιμάσεις!! Φιλιά πολλά και καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά Κάλη! Κι εμάς την Πρωτοχρονιά θα έρθει!!! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι όμορφες στιγμές...τις πατημασιές πώς τι έκανες? με τα δικά σας τα παππούτσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά είχα πάρει παντόφλες μεγάλες σε νούμερο και είχα πασπαλίσει σε ζάχαρη άχνη τις σόλες! Καθαρίζεται εύκολα και δεν μένει τίποτα! Είχε πολύ πλάκα! Είχα τραβήξει και βιντεάκι εκείνο το πρωί!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.