3 χρόνια Kalli's Blog...

"Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011" ήταν η ημερομηνία όπου έγραψα το πρώτο post σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, το Kalli's Blog! Πως ξεκίνησε και πως έφτασε έως εδώ! Έκλεισε φέτος 3 χρόνια με post γεμάτα από όλα όσα μου αρέσουν, με προβληματίζουν, με διακόσμηση, με οργάνωση, με φωτογραφίες, με διαγωνισμούς, με συνταγές, με κατασκευές, με τόσα πολλά πράγματα!


Χαίρομαι πάρα πολύ που γνωρίζω σχεδόν καθημερινά ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και ανταλλάζουμε απόψεις και ιδέες. Το έχω ξανά πει, πως ο κόσμος του blogging είναι μαγικός. Ο κάθε ένας bloggάρει για τους δικούς του λόγους. Για εμένα ήταν, είναι και θα είναι ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο, όπου μπορώ να μοιράζομαι όλα όσα αγαπώ.

Βλέπω παλιά post και βλέπω μια εξέλιξη. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει στο πέρας των χρόνων. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, το βλέπεις στους άλλους απέναντί σου. Σε όλους εσάς που είστε κοντά, που μας παρακολουθείτε, κάθε σχόλιό σας, κάθε τι που μοιραστήκατε και μοιράζεστε μαζί μας, είναι μοναδικό!

Με αφορμή τα 3 έτη του ιστολογίου, έρχεται και ο νέος χρόνος, το 2015. Πριν το καλωσορίσουμε, ας θυμηθούμε το 2014, με όλα τα καλά και τα άσχημά του. Γιατί κάτι μάθαμε από όλα αυτά που ζήσαμε, και με αυτά θα προχωρήσουμε στο 2015.
Πάντα ευχές για ότι καλυτερότερο που μπορεί να κρύβει το νέο έτος!

2 σχόλια:

  1. πόσα χρόνια να ευχηθώ blogging;;;; Άπειρα!! Καλές γιορτές!! oiparamythenies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Ποτέ δεν είναι αρκετά!!!! Καλές γιορτές να έχετε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.