The Book Thief / Η Κλέφτρα των Βιβλίων (2014) - Trailer HD Greek Subs

Τις περισσότερες φορές προτιμώ να διαβάζω πρώτα ένα βιβλίο και μετά να βλέπω την ταινία. Αυτή τη φορά είδα πρώτα την ταινία ...και παραπάνω από δύο φορές! Πρόκειται για την ιστορία της μικρής Λίζελ, η οποία μεγαλώνει στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στην Γερμανία. Βρίσκει τρόπους να αντιμετωπίσει τα όσα συμβαίνουν γύρω της μέσω των βιβλίων. Τα οποία όπως λέει, δεν κλέβει αλλά δανείζεται!

Σε αυτήν την ταινία, μην περιμένετε να δείτε την τόσο βίαιη και ωμή πλευρά του πολέμου. Βλέπουμε με τα μάτια της μικρής Λίζελ. Λίγο πιο γλυκιά. Λίγο πιο όμορφη. Ένα κοριτσάκι που ενηλικιώνεται και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χαμό αγαπημένων της προσώπων. Όπως λέει και στην ταινία, το πιο άσχημο και το πιο όμορφο πολλές φορές συνυπάρχουν!





Ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

2 σχόλια:

  1. Δε το έχω δει ούτε το έχω διαβάσει.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγική, τρυφερή, υπέροχη ταινία που δεν γίνεται να μην σε αγγίξει!!!
    Σμυφωνώ μαζί σου πως συνήθως τα βιβλία είναι καλύτερα αλλά για τη συγκεκριμένη ταινία, νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (ακόμα) αλλά όσοι φίλοι το διάβασαν κ είδαν μετά την ταινία, μου είπαν πως είναι πολύ καλή η μεταφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.