mama's 'n' papa's: Liebster awards!~ Thank you!!

2:06 μ.μ.
Ένα υπέροχο βραβείο, από ένα αγαπημένο ιστολόγιο!! mama's 'n' papa's!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το βραβείο το οποίο εννοείτε μπαίνει στην συλλογή μου!!

Όπως σε κάθε τέτοιο βραβείο, και με βάση τους άγραφους κανόνες του blogging, θα πρέπει να απαντήσω σε 10 ερωτήσεις για να με γνωρίσετε και καλύτερα, τις οποίες με την συνέχεια θα πρέπει να τις απαντήσουν τα blog που θα προσκαλέσω για να συμμετέχουν!

Για πάμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις...


1. Γιατί ξεκινήσατε το blog?

Το blog το ξεκίνησα μετά από προτροπή φίλης μου που ήταν ήδη blogger, με σκοπό να μοιράσω την έρευνά μου και την εμπειρία μου πάνω στην επιλόχεια κατάθλιψη. Σιγά σιγά απλά πήρε άλλες διαστάσεις και εξελίχθηκε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες, σαν προσωπικό ημερολόγιο και hobby.

2. Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει...?

Με ενθουσιάζουν τα μικρά καθημερινά και μη πράγματα. Με ενθουσιάζει όταν ανακαλύπτω νέες αντοχές και δυνάμεις στον εαυτό μου. Με ενθουσιάζουν τα κατορθώματα των παιδιών μου και ο δικός τους ενθουσιασμός γίνεται και δικός μου! Πόσες γραμμές μπορώ να καλύψω;;

3. Γιατί πιστεύεται ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο...?

Σκοπός του blogging είναι η επικοινωνία. Και η επικοινωνία επιτυγχάνεται με τα σχόλια των αναγνωστών, blogger και μη, σε κάθε μας ανάρτηση. Είναι υπέροχο όταν γνωρίζεις και άλλους ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα, όταν μοιράζεσαι τις ίδιες σκέψεις και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος σου, όταν μια παρατήρηση ~καλοπροαίρετη~ σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να γίνεις καλύτερος και σαν άνθρωπος και σαν blogger.

4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας??...

Για οτιδήποτε μας κάνει το κλικ! Από ότι μπορεί να συναντήσαμε στην καθημερινότητά μας, συνταγές, παιχνίδι με τα παιδιά, κατασκευές, σκέψεις, προβληματισμούς, οργάνωση, διακόσμηση ...ότι μπορεί να μας έχει απασχολήσει, να μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον!

5. Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers? Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά>??..

Ναι φυσικά! Μάλιστα είχα βρει και συμμαθήτριά μου από το Λύκειο με την οποία δεν είχαμε επαφή πια! Ο κόσμος του blogging είναι τόσο μεγάλος! Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια, και λόγο γεωγραφικού μήκους και πλάτους, η προσωπική επαφή είναι αδύνατη! Αλλά η τεχνολογία βοηθάει να γνωρίσεις πολύ κόσμο που σε άλλες περιπτώσεις ήταν αδύνατο!

6. Πώς φαντάζεστε το blog σας σε 2 χρόνια??...Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει/ να αλλάζει και με ποιό τρόπο..?

Δεν το έχω σκεφτεί... υπάρχουν κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον τα οποία και προσπαθώ να τα πραγματοποιήσω. Εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρω και να δείτε το αποτέλεσμα!

7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα?

Μου έχουν πει πως η οργάνωση και η υπομονή είναι πράγματα που με χαρακτηρίζουν.

8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας??...

Αρκετό! Δεν είναι στάνταρ βέβαια.

9. Πώς γεννιούνται τα posts σας?...

Από οτιδήποτε μπορεί να μου έχει τραβήξει την προσοχή. Από οτιδήποτε μπορεί να με έχει προβληματίσει. Από οτιδήποτε μπορεί να με έχει ενθουσιάσει ή απογοητεύσει.

10. Ευχές για τον αναγνώστη...

Πάνω από όλα Υγεία! Πίστη και Ελπίδα και προσωπική Ευτυχία! Να είναι παρόν σε ότι κάνουμε και να είναι μέρος της προσπάθειάς μας ~του blogging~!


Ουφ.... μιας και τελείωσα με τις απαντήσεις, τώρα πρέπει να καλέσω 10 bloggers που θα απαντήσουν με την σειρά τους στις ερωτήσεις. Μιας και οι περισσότεροι έχετε λάβει το βραβείο, θα παρακαλούσα όσα blogs δεν το έχουν παραλάβει, να συμμετέχουν για να τα γνωρίσουμε!

Αναμένω τα σχόλιά σας, και τα link από όσους συμμετείχατε! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την mini συνέντευξη!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.