Για να ξέρεις πάντα τι έχει ένα βαζάκι, ετικέτες μαυροπίνακα!


Τα διάφανα βαζάκια για μπαχαρικά στην κουζίνα μου αρέσουν πολύ!
Όπως και ο μαυροπίνακας!
Τα συνδύασα λοιπόν και έκοψα κομμάτι αυτοκόλλητου μαυροπίνακα σε ετικετούλες,
τις οποίες και κόλλησα σε κάθε βαζάκι!
Βρήκα στυλό κιμωλίας -το οποίο δεν κάνει σκόνη όπως η κλασσική κιμωλία- και έγραψα τι περιέχει κάθε βαζάκι μέσα! Ε ναι... όταν έχεις σκόνη ή φακελάκι ή κάνα περίεργο μπαχαρικό άντε να θυμάσε τι ήταν αυτό!

Το αυτοκόλλητο φύλλο μαυροπίνακα  μπορείτε να τον βρείτε σε καταστήματα με είδη γραφείου!
Το μεγαλύτερο μέρος του φύλλου, μιας και ήταν αρκετό, το έκοψα σε 2 κομμάτια ίδια και τα κόλλησα στα δωμάτια των παιδιών! Πλέον έχει γίνει παράδοση και γράφουμε σημειωματάκια ο ένας στον άλλο! Ή το ημερολόγιο του μήνα! Ή ζωγραφιές! Ή ακόμη παίζουμε το σχολείο!
Σημείωση: το στυλό υγρής κιμωλίας θα το βρείτε σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία! Αφαιρείτε με υγρό πανάκι και δεν κάνει σκόνη! Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα! Εμείς διαλέξαμε το πράσινο και το ροζ!
Καλή διασκέδαση!!

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο πρακτικό, είναι και στιλάτο! Και μια και σε βρήκα, μήπως ξέρεις και πώς να βγάζω τις ετικέτες από τα βάζα που έχω κρατήσει από μαρμελάδες και λοιπά;

    Καλό βράδυ
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελένη! Καλώς ήρθες! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ιδέα με τις ετικετούλες! Όσο για τα βάζα για την αφαίρεση των ετικετών τους, όταν τα αφήνω να μουλιάσουν σε ζεστό νερό, αφαιρείτε πολύ εύκολα μετά η ετικέτα.

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή ιδέα! Έχω ένα φύλλο μαυροπίνακα που είχα παραγγείλει από το ίντερνετ και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Πάω να γράψω ετικέτες (αφού προμηθευτώ το στιλό)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.