Bee's Art by Venice

Γεια σας ειμαι η Βενετια και ζω με την οικογενεια μου σε ενα ομορφο χωριό της Μυτιλήνης, αξιοποιώντας τις παραδοσιακες συνταγες της γιαγιας και το μερακι μου για χειροποιητες δημιουργίες.
Σας παρουσιαζω τις χειροποιητες κηραλοιφες μου. Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρειτε στη σελιδα μου στο facebook

Bee's Art by Venice
Για οποιαδηποτε επικοινωνια μπορειτε να μου στειλετε μηνυμα στο inbox. Θα χαρω πολυ να δοκιμασετε τις χειροποιητες κεραλοιφες της σειρας μας..! Καλωσορίσατε!

Ας πούμε όμως λίγα λογάκια για το προϊόν μας:


Η κηραλοιφή είναι μια πανάρχαια συνταγή περιποίησης του δέρματος και του καλλωπισμού. Παρασκευάζεται με φυσικά και ευεργετικά συστατικά, η απλότητά της δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πολυποίκιλες εφαρμογές και την αποτελεσματική της δράση.



Η γνήσια φυσική κηραλοιφή θεωρείται ένα από τα πιο θαυματουργά φυσικά σκευάσματα. Υπάρχουν 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας και σε συνδυασμό με αγνό ελαιόλαδο δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφει και τονώνει το δέρμα, όπως επίσης βοηθάει την ελαστικότητά του.


Έχει βρεθεί πως το κερί που χρησιμοποιούν οι μέλισσες για να καλύψουν το ώριμο μέλι διαθέτει αντιβιοτικές ουσίες που το καθιστούν ικανό να το συντηρεί. Το κερί παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ιδιότητες, πολύ σημαντικές για τον άνθρωπο. Αυτές οι ιδιότητες σχετίζονται άμεσα με τις ουσίες του κεριού αλλά επίσης και στο γεγονός ότι οι μέλισσες προσθέτουν μικροσκοπικές ποσότητες πρόπολης σε κάθε κελί της κηρήθρας, επομένως μπορούμε να πούμε ότι το κερί της μέλισσας είναι ένα είδος μικρής πρόπολης με παρόμοιες επιδράσεις.



Έχει καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιμυκητησιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση ανάλογα με το τι έλαιο ή αιθέριο έλαιο θα βάλεις μέσα. Χρησιμοποιείται σε καψίματα, κοψίματα, συγκάματα, σκασμένα χείλη, σε όλο το σώμα.



Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Βενετία στην σελίδα της Bee's Art by Venice!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.