Απόδραση...

Δεν είναι συχνές, δυστυχώς, οι φορές που καταφέρνουμε να αποδράσουμε λίγο για να βρεθούμε στο αγαπημένο μας μέρος, δίπλα στην θάλασσα. Όποτε το κάνουμε όμως, ξεφεύγουμε, χαλαρώνουμε, και το ζούμε όσο μπορούμε παραπάνω!



Μας είχαν έρθει λίγο ανάποδα και τα πράγματα το Πάσχα, αλλά και την Κ. Δευτέρα, και το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού είχε πάρει αναβολή για πάρα πολύ καιρό. Είχαμε πάρει μαζί, όπως πάντα, τα αγαπημένα μας παιχνίδια για να πάμε στην θάλασσα. Μαζί και ο χαρταετός βεβαίως βεβαίως. Έλα ντε όμως που δεν μας έκανε την χάρη να πετάξει τελικά... ο άτιμος...
Κάτσαμε όμως δίπλα στην θάλασσα και πλατσουρίσαμε, με καραβάκια, με πετραδάκια.



Και ναι... κάνανε μπάνιο ήδη από τώρα! Εμάς μας φάνηκε κρύο ακόμη και η αλήθεια δεν μπαίνω μέσα αν δεν έχει καύσωνα!
Στην εξοχή χορταίνουμε από λουλούδια και φυτά, από μυρωδιές της φύσης... επί της ευκαιρίας λοιπόν κάναμε και λίγη κηπουρική. Πιάσαμε χώματα, βρήκαμε και ζωύφια και παρακολουθήσαμε.



Όπως αυτό το φιλαράκι... το μικρό σκουληκάκι... το θαρραλέο το αντράκι το έβαλε και στο χέρι του και το περιεργαζόταν! Ενώ η μεγάλη ούτε που το πλησίασε!


Χρώματα απίστευτα και μυρωδιές! Λουλούδια ανθισμένα στον κήπο του παππού και της γιαγιάς! Πραγματικό πανόραμα! Δεν θέλαμε να φύγουμε και να επιστρέψουμε στην πόλη. 
Όμως, οι μπαταρίες γέμισαν λίγο ...μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανά πάμε...






2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα!!!Είναι ωραία όταν έχεις χρόνο να βρίσκεσαι κοντά στη φύση...και για τα παιδιά και για τους μεγάλους...όπως είπες γεμίζουν οι μπαταρίες και συνεχίζεις με άλλο αέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσο πολύ θα ήθελα να μέναμε στην εξοχή ...το καλύτερο για τα παιδιά!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.