Cat-Kat Creations

10:12 π.μ.

Τι γίνεται όταν μια μέρα κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα; Η Κατερίνα, μαμά 3 παιδιών, το κατάφερε και μας λέει χαρακτηριστικά πως πλέον ουσιαστικά παύεις να "εργάζεσαι" και δίνεις τροφή στη ψυχή! 
Αυτό άλλωστε φαίνεται αρκεί να επισκεφθείτε το μαγαζάκι της, το Cat-Kat Creations!


Το Cat-Kat Creations θα το βρείτε στο Κερατσίνι, που πραγματικά με το που θα μπεις θα σου πάρει λίγη ώρα για να χαζέψεις και να παρατηρήσεις όλα αυτά τα όμορφα και καλόγουστα πράγματα που υπάρχουν σε κάθε γωνιά αυτού του μικρού μαγαζιού!



Με την τέχνη του ντεκουπάζ η Κατερίνα, αναπαλαιώνει αντικείμενα μέχρι και έπιπλα! Δίνει άλλη όψη και μια δεύτερη ευκαιρία σε έπιπλα που ίσως σε διαφορετικές συνθήκες να τα είχαμε πετάξει.
Δεν σταματάμε όμως εκεί ...




Στο Cat-Kat Creations θα βρούμε και εποχιακά είδη, όπως για τώρα το Καλοκαίρι σαγιονάρες διακοσμημένες με ό,τι θέλουμε, που μπορούν γίνουν προσωπικό δώρο και με όνομα απάνω, και για μικρές πριγκίπισσες και για μεγάλες! Βρήκαμε σαγιοναράκι νούμερο 20, το πιο μινιόν ίσως που θα μπορούσαμε να βρούμε!
Κι αν δεν βρείτε κάτι, απλά ζητήστε το! Η Κατερίνα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα με όρεξη και φαντασία και ένα χαμόγελο που θα σας κερδίσει!







Κουτάκια, βαζάκια, παντζούρια, μπουκάλια, τσάντες, μαγνητάκια, κάδρα, ρολόγια τοίχου, τραπεζάκια, ό,τι μπορεί να μετατραπεί, θα το βρείτε σε αυτό το μικρό μαγαζάκι μερικών τετραγωνικών! 

Την επόμενη φορά που θα έχετε κάποιο παλιό αντικείμενο, πριν το πετάξετε, πηγαίνετε στο Cat-Kat Creations και η Κατερίνα θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να το χρησιμοποιήσετε ξανά!



Φυσικά βρήκαμε αγαπημένη λεπτομέρεια απάνω σε αντικείμενα με θέμα το Παρίσι!!! Ακόμη κι εδώ μας ακολουθεί!!!

Η Κατερίνα μας λέει, πως παρόλο την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, το κόστος έχει κρατηθεί αρκετά χαμηλά και αυτό οφείλουμε να πούμε πως το διαπιστώσαμε και εμείς.
Ρίξτε μια ματιά στην σελίδα της στο facebook Cat-Kat Creations ή ακόμη καλύτερα επισκεφθείτε την από κοντά!



5 σχόλια:

  1. Απλά τέλειο!!!Μπραβο στην Κατερίνα, ολα δείχνουν υπέροχα και πως να μην ειναι αφού αγαπά τοσο αυτο που κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς...όταν αγαπάς αυτό που κάνεις το κάνεις τέλειο!

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι υπέροχα και μοναδικά,φτιαγμένα με αγάπη!!!Κατερίνα σου εύχομαι τα καλύτερα...να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και γεμίζει την ψυχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.