"Επαναστατημένες Ζωές" της Jennifer Donnelly, από εκδόσεις Διόπτρα


Η Jennifer Donnelly μου δίνει την εντύπωση πως παντρεύει το τώρα με το κάποτε... Μια κατάσταση deja vu σαν να λέμε. Στις "Επαναστατημένες Ζωές" γνωρίζουμε λίγο από το Παρίσι στα χρόνια των μεγάλων αναταραχών, στην πτώση της Βασιλείας πριν δύο αιώνες, μέσα από την περιπέτεια που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη έφηβη, η Άντυ.
Η Άντυ ταξιδεύει από το Μπρούκλιν στο Παρίσι, σε μια περίοδο της ζωής της με μεγάλη σύγχυση και θυμού και απογοήτευσης, με όλους και τα πάντα, μα κυρίως με τον εαυτό της. Έφηβη βλέπετε... Το ταξίδι, τελικά, αποδεικνύεται πως ήταν ό,τι καλύτερο της συνέβη!

Η Άντυ γνωρίζει την Αλεξαντρίν μέσα από το ημερολόγιό της, η οποία έζησε πριν δύο αιώνες, στην καρδιά των τραγικών γεγονότων που σημάδεψαν το Παρίσι!
Και μέσα από την ζωή της Αλεξαντρίν, η Άντυ θα ανακαλύψει τον εαυτό της! Θα κάνει όμως ένα πολύ αναπάντεχο ταξίδι στον χρόνο, τρομακτικό και συναρπαστικό ταυτόχρονα!

"Και σ' ένα μέρος βρέθηκα που τίποτα δεν λάμπει", Δάντης
Μερικές φορές πρέπει να περάσουμε μέσα από την Κόλαση, για να ανακαλύψουμε το Φως.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα και ένα αντίτυπο θα γίνει δικό σας!
Οι όροι συμμετοχής:

1. Να κάνετε "μου αρέσει" στις σελίδες Kalli's blog και Εκδόσεις Διόπτρα.
2. Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση την ανακοίνωση που θα βρείτε εδώ στο facebook. (Εάν δεν έχετε facebook απλά συμπληρώστε την φόρμα).
3. Να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.


Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 10 Νοέμβρη, ημέρα Πέμπτη! 



Η διαδικασία παραλαβής του βιβλίου είναι η εξής:
Οι κάτοικοι Αθηνών παραλαμβάνουν το δώρο τους από συνεργαζόμενο βιβλιοπωλείο με τις εκδόσεις Διόπτρα για το οποίο θα ενημερωθούν. Ενώ για κατοίκους εκτός Αθηνών η αποστολή γίνεται με courier.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδος.

Καλή επιτυχία σε όλους!





~~~~~~~~~~~~~~~

ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Maria Charatsiari


~~~~~~~~~~~~~~~

Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού μας:


3 σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.